Amazing moments in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
29 mei 2020

In deze toeristische video zie je in 5 minuten waarom Thailand een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen uit de hele wereld. 

Kies je voor strand of jungle? Het maakt niet uit. Bedenk het en Thailand heeft het. Accommodaties in alle prijsklassen, zoals goedkope hostels, maar ook vijfsterren hotels. Spotgoedkoop n lekker eten op straat maar ook restaurants van hoog niveau. Uitgaan en feesten kan je tot je er bij neervalt. Neem de volgende dag wat verse kokosnootwater en een goede massage en je bent weer fris voor je volgende avontuur.

Snuif de eeuwenoude bijzondere cultuur op: van boeddhistische tempels op iedere straathoek tot monniken die voor zonsopkomst blootsvoets op straat lopen om eten te krijgen van de plaatselijke bevolking.

Ondanks af en toe een verfrissende regenbui schijnt iedere dag de zon hoog aan de hemel en kan je er een heerlijk bruin kleurtje opdoen. De stranden van Thailand zijn wereldberoemd.

Nog niet overtuigd? Kijk dan even naar de fascinerende beelden van deze video.

Video: Amazing moments in Thailand

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website