De zonovergoten eilanden van Trang

Door Green Wood Travel Thailand
Geplaatst in Eilanden, Thailand tips
Tags: ,
18 mei 2019

Eiland hoppen: Koh Ngai

Goedbeschouwd is Trang, een kustprovincie in het zuiden van Thailand, een cliché. Hier liggen de prachtige kleine met palmen bestrooide eilandjes die je alleen in films ziet. De stranden zijn wit, zacht en ogenschijnlijk eindeloos. De zee is blauw, helder en ligt vol met onderwatertuinen van koraal. En met kleurrijke tropische vissen natuurlijk.

Eiland hoppen: Koh Kradan

Er is geen betere manier om dit bijzondere deel van Thailand te ontdekken, dan in een week, rustig van dag tot dag, van het ene naar het andere eiland te varen. Met EILAND HOPPEN IN DE TRANG ARCHIPEL reis je in 7 dagen met een eigen langstaartboot en je lokale Engelstalige gids (en bemanning) langs de mooiste eilanden van de Andaman Zee. De Trang-eilanden liggen niet ver van elkaar, maar zijn toch heel verschillend. Er is nooit haast, er is geen vaststaand tijdschema. Dat betekent: alle tijd om te zwemmen, zonnebaden, vissen of snorkelen.

Eiland hoppen: Koh Libong

Helaas heeft niet iedereen een week de tijd. Gelukkig kun je de omgeving van Trang met deze speciale ONTDEK ONGEZIEN TRANG tour ook in 1 dag (vanuit Krabi) zien. Je verkent per roeiboot drie grotten, bezoekt het Chaomal Nationaal Park en Pak Meng Beach. En je gaat zwemmen in de Morakot grotten en snorkelen bij Koh Ngai.

Zwemmen in een grot. De Morakot Cave

Als je zin hebt om nog meer mooie ontdekkingen te doen, reis dan van Trang naar Phatthalung en het bijzondere meer Thale Noi. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Perfect te ontdekken per boot bij zonsopkomst of zonsondergang. Kijk op: THALE NOI PHATTHALUNG BOOTTRIP.

Tip: Thale Noi boottrip

Wil je meer weten over onze tours in TRANG of KRABI, over HOTELS IN TRANG, kijk dan op GREEN WOOD TRAVELof neem CONTACT op.


» Laat een reactie achter


1 reactie op “De zonovergoten eilanden van Trang”

  1. Ernst-Otto zegt op

    Heerlijk om eens te gaan eiland-hoppen zonder over-toerisme. Dus niet te veel delen 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website