Bangkok: Lost in the night (video)

Dat Bangkok overdag een indrukwekkende stad is behoeft geen betoog. ‘s Nachts is de stad misschien nog wel imposanter. Bangkok leeft 24 uur per dag. In het donker maken de miljoenen lichtjes, het voortrazende verkeer en de vele schreeuwende reclameborden duidelijk dat je terecht bent gekomen in een gigantische metropool.

Nomad Nick neemt ons in zijn fraai gemaakte video mee door Bangkok en hij voelt zich enigszins verloren in de nacht. Hij laat verschillende aspecten van de stad zien, zoals winkelcentra, eetstalletjes, nachtmarkten, Rivertour, Asiatique, Sukhumvit, Festival of Lights Bangkok en de Red light district: Soi Cowboy. Maar ook de eindeloze  files, lichtshows en nog veel meer.

Nick is een software-ingenieur uit Berlijn maar besloot zijn baan te onderbreken om de komende zes maanden in Azië te wonen. De eerste maand verblijft hij in Bangkok.

Video Bangkok: Lost in the Night

Bekijk hier de video:

No votes yet.

2 gedachten over “Bangkok: Lost in the night (video)

  1. Bangkok is en blijft een boeiende stad die op alle gebied met niets te vergelijken is met onze West-Europese grote steden.

  2. Verschrikkelijk slechte video, elke seconde een nieuwe clip. Werd na 2 minuten duizelig. Op YouTube zijn duizend keer betere video’s over Krungthep te bekijken.

Reacties zijn gesloten.