Zoals wij eerder berichtten, nam Curaçao de afgelopen dagen deel aan een minitoernooi in Buriram. Het gastland Thailand, India en Vietnam waren de drie andere teams, die streden om de King’s Cup.

De eerste wedstrijd van Curaçao werd gewonnen van India met 3 – 1 (doelpunten van Bonevacia, Hooi en Bacuna). Vietnam won van Thailand in hun eerste wedstrijd, dus de finale ging gisteren tussen Vietnam en Curaçao.

De finale eindigde na 90 minuten in een gelijkspel. Carolina (FC Den Bosch) scoorde weliswaar fraai in de 58ste minuut, maar Vietnam kwam in de 83ste minuut alsnog langszij. Er werd niet verlengd, maar direct overgegaan op een strafschoppenserie, dat werd met 5 – 4 door onze rijksgenoten gewonnen.