Oproep: Wie gaat mee fietsen rond Cha-am?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
13 oktober 2013

Jacqueline Verschelden, een Belgische lezeres van Thailandbog, vroeg de redactie om deze oproep te plaatsen. Wel, dat doen wij graag voor onze lezers.

Jacqueline verblijft binnenkort van 30/10 tot 25/11 in Cha-am aan de boulevard bij het strand. Zij is voor die periode op zoek naar sportieve mensen die graag met een citybike (fiets) dagtochtjes maken. Het gaat op ritten van 40 – 50km.

Deze tochtjes zijn gratis. Je moet natuurlijk zelf zorgen voor je fiets, drinken, etc. Omdat Jacqueline regelmatig in Cha-am verblijft kent zij het achterland vrij goed.

Heb je interesse om met een groepje Belgen/Nederlanders gezellig te gaan fietsen in de omgeving van Cha-am, stuur dan een e-mail naar: jacvers@gmail.com

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Oproep: Wie gaat mee fietsen rond Cha-am?”

 1. Joke hillenbrink zegt op

  Beste Jacquelin,
  Dat lijkt mij een leuk idee, wel wil ik graag weten hoeveel kilometer je denkt te gaan fietsen. Wij verblijven van 1 november tot 31 december in Cha-am. Graag hoor ik van je. Hartelijke groet Joke.

  • Jacqueline zegt op

   Hey Joke,

   vind je reactie leuk ; ik doe regelmatig tochtjes van 30,40,50 tot 70km. ik pas me wel aan het gezelschap aan ! Heb daar ook een eigen fiets !

   Het zou leuk zijn kennis te maken !

   groetjes en misschien tot in Cha,am

   Jacqueline


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website