Trouwen onder water in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , , , ,
10 februari 2013
Trouwen onder water in Thailand

Met Valentijnsdag in aantocht kan je er voor kiezen om je geliefde op een originele manier te verrassen. Wat denk je bijvoorbeeld van een huwelijk onder water?

Trouwen in Thailand is natuurlijk op zichzelf al heel romantisch maar in de zuidelijke provincie Trang doen ze er nog een schepje bovenop: daar kunt u ook onderwater trouwen. Een gebeurtenis die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een spektakel dat zelfs het ‘record book of Guinness’ heeft gehaald.

Valentijnsdag

Dit jaar vindt het evenement plaats tussen 13 en 15 februari, inderdaad rondom Valentijnsdag! Op de eerste dag is er een traditionele Thaise huwelijksceremonie met een rijtour door de versierde straten van de stad Trang in driewielers en Tuk tuk’s. Op Valentijnsdag zelf, de 14e, kunnen de paren die al bedreven zijn in het scubaduiken, de zee in en elkaar onderwater nogmaals het jawoord geven gevolgd door een groot huwelijksfeest.

Op de laatste dag zijn er diverse excursies door het mooie landschap van de provincie voordat de reis terug naar Bangkok wordt ondernomen. Tot 28 januari kunt u zich nog inschrijven.

Bron: Green Wood Travel


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website