Thaise immigratie-ambtenaren wantrouwen Brit na enorm gewichtsverlies

De Brit Ross Connor (33) had behoorlijk wat overtuigingskracht nodig om Thailand na een jaar te kunnen verlaten. De man was in dezelfde periode zoveel afgevallen dat de Thaise immigration ambtenaren niet wilden geloven dat hij dezelfde persoon was als op de foto in zijn paspoort.

Pas na een lang verhoor geloofden de beambten dat de ‘slanke’ man dezelfde persoon was, zo schrijft de Britse krant Mirror.

Connor verbleef een jaar lang in Phuket, waar hij Muay Thai trainingen volgde. Hij had hiertoe besloten om wat te doen aan zijn overgewicht.

Bij aankomst in Thailand woog hij 133 kilo, bij zijn vertrek nog maar 82 kilo. Genoeg reden voor de Thai om Connor op de luchthaven te ondervragen. Pas nadat de Brit foto’s had laten zien van de training en het gewichtsverlies, mocht hij alsnog terugvliegen naar zijn eigen land.

No votes yet.

3 gedachten over “Thaise immigratie-ambtenaren wantrouwen Brit na enorm gewichtsverlies

 1. Wat een gezeur zeg; een verhoor ! Die man verdient een vetleren medaille !

  • Tuurlijk verdient die man een vetleren medaille, geweldige prestatie.
   Maar ….. de immigration officer verdient er ook 1, die doet z’n werk en goed, wees blij dat er serieus gewerkt wordt, is heel goed voor het algemeen belang.
   NicoB

 2. Hoed af voor deze man, een inspiratie voor degenen die ook willen afvallen maar niet de wilskracht en discipline hebben door hard te trainen, de juiste voeding én niet in de laatste plaats door dat biertje te laten staan…
  Een vluchtige blik door de straten van Pattaya zegt al genoeg dat velen zijn voorbeeld zouden moeten volgen.

Reacties zijn gesloten.