Mooiste transgender: Miss Tiffany’s Universe

Geboren als jongen maar nu een mooie meid met de titel: Miss Tiffany’s Universe. Jiratchaya Sirimongkolnawin (midden) is vrijdag in Pattaya gekroond tot Miss Tiffany’s Universe 2016.

De in de mode afgestudeerde dame is al weer de 19e Miss Tiffany’s Universe, een internationaal bekende transgender miss verkiezing, die jaarlijks in Pattaya wordt gehouden.

De winnares ontvangt naast de eer 150.000 baht in contanten, een auto ter waarde van 800.000 baht en diverse cadeaus en beautyproducten van de sponsors van de show.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.

3 gedachten over “Mooiste transgender: Miss Tiffany’s Universe

  1. Als ik dit soort berichten zie zit ik altijd dubbel in mijn gevoel. Hoe is het om in een lichaam geboren te zijn en je van een ander geslacht te voelen. Dit lijkt mij verre van prettig en deze jongens doen er vervolgens alles aan om een vrouw te worden/zijn. Zielig maar waar. Dat je er dan deze show aan wilt geven, wat zegt dit dan. Voel je als groep hierdoor beter of meer gewaardeerd. Overigens kunnen ze wel heel mooie shows opvoeren, dat moet ik ze te na geven. Mijn moeder zei altijd doe maar gewoon dat is al gek genoeg. Het leven is een theaterstuk en ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar het is een waarheid als een koe.

  2. Ziet er prachtig uit en mag met recht Miss Tyffany genoemd worden van harte gefeliciteerd

Reacties zijn gesloten.