Foto: YouTube

Wie altijd maar roept dat een je een Thaise vrouw en haar familie financieel moet onderhouden heeft het mis. Deze Thaise schone van 26 jaar zoekt een man, die ook nog eens een berg geld krijgt als hij met haar trouwt.

De universitair geschoolde Karnsita, zij spreekt vloeiend Engels, Chinees en natuurlijk Thais, wordt door haar vader als huwelijkskandidate voorgesteld om zo de toekomst van zijn bedrijf in Durian vruchten veilig te stellen. Haar twee broers hebben geen interesse in de overname van dit goedlopende bedrijf van hun steenrijke vader, vandaar deze opmerkelijke stap.

Pa wil echter wel dat zijn schoonzoon serieus is en hard werkt, maar in ruil daarvoor krijgt de toekomstige man van zijn dochter een bruidsschat van omgerekend 280.000 Euro.

Dochter Karnsita heeft de afgelopen jaren meegewerkt in de leiding van het bedrijf en verwacht dat haar toekomstige man zich ook volledig inzet voor het familiebedrijf. Bovendien wordt de huwelijkskandidaat ter zijner tijd eigenaar van deze kwekerij.

Karnsita vindt de actie van haar vader vooral grappig, maar hoopt wel dat een eventueel toekomstige echtgenoot het geld aan haar vader zal terug betalen.

Bron: AD

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Een mooie Thaise vrouw in de aanbieding en ook nog geld toe”

 1. Daniel VL zegt op

  In Belgische kranten overdreven aangekondigd wegens stank, maar ook dat went. Er zijn meer plaatsen waar het niet zo lekker ruikt, stortplaatsen, compostverwerking, enz ieder moet maar eens in eigen omgeving rondkijken. Hoe het vrouwtje is weet ik niet, schoonheid zegt niet alles.

 2. conimex zegt op

  Die 10.000.000 bht gaat niet naar de aanstaande man maar naar zijn dochter, daarnaast krijgen ze 10 pick-up trucks en een huis, man moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen, hij moet van durian houden, werklustig zijn, tussen de 26 en de 40 zijn, geen gokker zijn en uiteindelijk zal de dochter zelf de beslissing nemen, of ze de man wel of niet aanvaard als haar echtgenoot.

 3. rori zegt op

  Volgens mijn thaise vrouwmens is dit een manier om reklame te maken voor het bedrijf van vaders.
  Het bericht is in eerste instantie als geintje naar en paar familieleden en kennissen gestuurd. Deze zouden he openbaar hebben gemaakt.

 4. jozef zegt op

  Vooral hard werken . Het geld blijft gewoon altijd in de familie in de Thailand.De twee schoonbroers lachen zich een ongeluk.

 5. Lung Heng zegt op

  Als je echt vindt dat Doerian niet stinkt is er iets mis met je. Ik hoop dat deze Thaise dame een partner vindt die dat met me eens is.

  • rori zegt op

   Het stink Niet dus is er van alles mis met mij en de familie.
   Alleen je moet jonge Durian hebben en het vrij snel na de oogst eten.

   Wij hebben in Uttaradit 4 verschillende soorten en in totaal een 250 bomen staan. en die in 4 soorten.
   De originele “oudere” lokale soorten hebben een sterke geur. Mijn vrouw stelde dat er nog meer soorten zijn. Zij noemde mij zo een stuk of 8 op.

   Er zijn ook nieuwere jonge soorten die gewoon veel en veel minder ruiken. POver het algemeen oogst je een Durian wanneer deze nog hard is. En consumeert het binnen een dag of 2.

   Durian houd je jong 🙂

 6. Daniël M. zegt op

  Mijn echtgenote heeft het al 2 dagen geleden vernomen. De juiste man zal uit de kandidaten verkozen worden op 1 april…

 7. rentenier zegt op

  Jammer dat mij halfbloed 23 jarige (dus huwbare) Thaise zoon momenteel in Nederland op de militaire academie zit. Hij is gek op Durian en op geld en chat met Thaise dames i.p.v. met Nederlandse… en…hij is geboren op 1 april!! Ik zal hem op de hoogte stellen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website