Kok rivier

In de provincie Chiang Rai heeft premier Prayut de nieuwe brug over de 285 kilometer lange rivier Kok in gebruik gesteld. De brug vormt een onderdeel van het Highway Department’s project die de verkeersproblemen moet oplossen. 

Het project behelst een omleidingsroute met een vierbaans weg, acht U-turns en vier bruggen om zo het groeiende verkeer tussen Chiang Rai en Chiang Mai in goede banen te leiden. Daarnaast zorgt het voor een beter verbinding met buurlanden en dat is goed voor de handel, investeringen en toerisme.

Een tweede brug wordt dinsdag door Prayut geopend. Het is de tweede Thai – Myanmar brug over de rivier Moei waar ook Aung San Suu Kyi bij aanwezig zal zijn. De brug helpt om het verkeersaanbod op de eerste Thai – Myanmar brug te verlichten.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Premier Prayut opent nieuwe brug in Chiang Rai”

  1. Cornelis zegt op

    Mooie brug in de zgn. Western Bypass, de westelijke rondweg om de stad die met een grote boog van Hiwghway 1 – ten zuiden van de stad – naar diezelfde Highway 1 – noordelijk van de stad – loopt. Overigens is die rondweg nog niet af, aan het deel aan de noordkant van de brug wordt nog druk gebouwd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website