Lezersvraag: Tips voor het huren van een huis op Koh Samui

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
3 december 2015

Beste lezers,

Na vorig jaar 3 weken op Koh Samui te zijn geweest om Muay Thai kickboksen te trainen, wil ik komende zomer weer terug voor een maand.

De vorige keer verbleef ik in de gym en huurde daar een vrij prijzige kamer. Ik vroeg mij af of er iemand is die tips heeft voor het huren van een huis/appartement op Koh Samui?

Graag wil ik gebruik maken van jullie kennis en ervaring. Bij voorbaat dank.

Groet,

Piet

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Tips voor het huren van een huis op Koh Samui”

 1. Theo zegt op

  Ha Piet,
  Chaweng of Lamai?
  Ik ken wel wat adressen op Lamai.

 2. Jan zegt op

  http://www.ptkresidence.com/

  Kijk bij promotion voor 1 maand

 3. j,velthuijzen zegt op

  Zat afgelopen april in een guesthouse in Lamai voor 8000 Bt. Moest aan het eind van de maand ca. 600 Bt. bijbetalen voor electr. en water. Zal in de zomer misschien iets duurder zijn. Op loopafstand van de Gym. Grote kamer met serre (uitkijk op de straat). Dubbel bed. Badkamer met douche en toilet. Airco, flatscreen, ijskast, waterkoker, borden en bestek. Gratis WiFi. Netjes en schoon, om de andere dag schone lakens en handdoeken. Had het er prima naar mijn zin. Ik weet niet of ik je hier mee geholpen hebt, misschien zat je wel in Chaweng. Ik weet de naam van het Guesthouse niet meer, maar heb wel het telefoonnummer :
  0066-862707292. Succes.

 4. Sir Charles zegt op

  Beste Piet wellicht geen antwoord op je vraag omdat je (per se?) een huis/appartement zoekt doch heb de laatste keren getraind in Lamai bij http://www.lamaimuaythaicamp.com/ en http://www.wechpinyomuaythai.com/ . In Lamai en buiten het centrum op de rondweg is voldoende accommodatie te vinden rond de 500 baht en zelfs nog goedkoper mocht je heel basic geen bezwaar vinden.
  Beide zijn ook op loopafstand van het centrum en vlakbij het strand, het centrum van Lamai is eenvoudig gesproken zoals je wellicht weet eigenlijk één lange straat evenwijdig met het strand met winkels, restaurants, beerbars, massagegelegenheden en accommodatie.

  Heb er niet gelogeerd maar ontmoette trainingsgenoten die verbleven in http://www.sawadee.de/hotel/677324/Magic-Resort http://richresortsamui.com/ en https://www.facebook.com/pages/New-Hut-Bungalows/192063657518705, de laatste is tegenover Wech Pinyo.
  Zelf verbleef ik in http://greencanyoncliff.com/index.php

  Overigens kan beide Muay Thaicamps bijzonder aanbevelen.

 5. Rick zegt op

  Hallo Piet,

  Ook ik heb geen pasklaar antwoord op je vraag….
  Maar, misschien een goed alternatief, ik train nu al geruime tijd in Cha Am bij Rosalie Berghuis (voormalig Nederlands kampioene) en haar vriend Poth (voormalig Thai Kampioen en trainer van Albert Kraus).
  Ook Jojorina Baars (nu wereldkampioene) traint daar een paar keer per jaar. En Cha Am heeft buiten dit nog veel meer te bieden. En vele goede en redelijk geprijsde verblijfplaatsen.
  In ieder geval veel succes met je trainen,

  Sportieve groeten,

  Rick

 6. Wiesje Kassies zegt op

  Dag Piet. Heb je getraind bij Superpro Samui? Ik weet niet hoe lang je gaat en wat je budget is. Een optie is om de eerst een hotel te boeken en dan op zoek te gaan. Er zijn heel veel huizen/appartementen te huur. Bordjes staan aan de weg.

  Greetz
  Wiesje

 7. Rick zegt op

  Wat dacht je van gewoon kijken op airbnb.nl en je maximum prijs per nacht invullen…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website