Lezersvraag: Wie weet een goede schoenmaker in Bangkok of Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 april 2014

Beste lezers,

Ik zoek een schoenmaker in Bangkok of Hua Hin die mooie hippe kwaliteitsschoenen kan maken van goede materialen en vakmanschap.

Met vriendelijke groet,

Jack

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Wie weet een goede schoenmaker in Bangkok of Hua Hin?”

 1. Edwin Janssen zegt op

  Als je wat hoort , ben ik heel benieuwd ook naar de prijzen

  gr. Edwin Janssen

 2. Erik zegt op

  En ik ben heel benieuwd of de zoektocht ook een orthopedische schoenmaker oplevert.

 3. Mark zegt op

  In Hua Hin heb ik mooie exclusieve schoenen op maat laten maken, van hagedissenleer. voor 6.000 baht (ze hebben ook ook alligator- en slangenleer)
  Deze schoenmaker zit in Poonsuk road , komende vanaf de Damnoern Kasem road, is dat ongeveer na 80 meter aan je linkerhand.

  • Khun Peter zegt op

   Je dient er wel rekening mee te houden dat als je naar Nederland vliegt en je door de douane gecontroleerd wordt, en het blijkt dat jouw schoenen gemaakt zijn van de huid van beschermende diersoorten, je deze direct mag inleveren en daarnaast nog een boete krijgt.

   • Mark zegt op

    klopt inderdaad, daar heb ik rekening mee gehouden door ze aan te trekken met het passeren van de douane Schiphol (2x verschilende reis) want nadat ik de bruine schoenen had gekocht wilde ik de keer daarop de zwarte schoenen.

 4. willy zegt op

  Hallo Mark,
  Weet jij misschien ook zo’n schoenmaker in Pataya?
  Mag ik die schoenen vergelijken met ons Nederland merk Van Bommel en/of Van Lier?
  Willy

  • Mark zegt op

   Hoi Willy,

   zeker ook in Pattaya, ik keek zojuist even snel op Google (gezocht naar handmade shoes Pattaya) en kwam leatherhouse Pattaya en Pattaya shoes tegen.

   de schoenen die ik heb gekocht in Hua Hin zijn vele malen mooier en exclusiever dan de (Floris) van Bommels, van Lier , etcetera

   Mark

 5. Jack G. zegt op

  Hoi Mark,

  Ik ga zeker even kijken. Klinkt veel belovend dat je opmerkt dat ze mooiere en exclusievere schoenen hebben dan de Bommels. Terecht wordt opgemerkt dat Slangenleer enz zonder certificaat niet welkom is op Schiphol. Op de site van de Douane wordt ook gewaarschuwd hiervoor. Meer tips over goede schoenmakers blijven uiteraard welkom.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website