Naar Koh Samui, hoe gaat dat?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
6 november 2021

Beste lezers,

Ik zou graag in februari naar Bangkok willen en daarna naar Koh Samui. Ik probeer antwoorden te vinden, maar helaas. Excuus als deze vraag al een keer gesteld is.

Het boeken van een SHA hotel kan via booking.com, dat is makkelijk. Maar wie regelt in Bangkok na aankomst nou de PCR test en vervoer naar hotel? En hoe en bij wie betaal/boek ik dat? Daarnaast zou ik graag willen weten of je bij een binnenlandse vlucht weer een PCR test moet doen.

Groet,

Harold

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 1.00/5. From 2 votes.
Please wait...

2 reacties op “Naar Koh Samui, hoe gaat dat?”

  1. Gust zegt op

    Wij hebben bij het hotel zelf geboekt en na betaling voor 3 nachten kregen we een certificaat voor de Thailandpas mét PCR en taxi inbegrepen.

  2. John zegt op

    Als u met klm reist kunt u bij KLM een code share Bangkok airways ticket boeken en in Koh samui een sha hotel boeken. Uiterst eenvoudig.
    Met een andere vliegmaatschappijen eerst in BKK in sha Dan terug naar Suvarnabhumi airport en vliegen met Bangkok Airways naar samui.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website