Lezersvraag: Wie heeft informatie over de stranden van Kui Buri?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
23 juli 2014

Beste lezers,

Wij willen januari naar Kui Buri. Wie is daar al geweest en kan iets vertellen over de stranden daar?

Heb gehoord dat er veel mud is. Zijn een paar jaar in Pak Nam Pran geweest heerlijk rustig en willen graag daar in die buurt blijven. Kui Buri is ook nog onbedorven en niet overspoeld met hordes toeristen wat alleen maar de cultuur van het land aantast.

Wie o wie kan ons meer informatie geven?

Met vriendelijk groet,

Charlotte

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft informatie over de stranden van Kui Buri?”

  1. Ben zegt op

    Het strand Ao Manoa dat bij Prachuap Khiri Kan hoort is schitterend en relatief rustig (met name doordeweeks). Het strand Dolphin Bay net ten noorden van Sam Roi Yot is ook heel aangenaam en rustig, net als de stranden in Sam Roi Yot national park.

    Helaas… Bij de stranden ten hoogte van Kui Buri ben ik nog niet geweest zelf, maar deze twee opties liggen dicht bij.

  2. Ronald zegt op

    Ik heb in het verleden een paar dagen in het Vartika resort in Kui Buri doorgebracht. Het weer was niet fantastisch dus we hebben destijds niet veel van het strand kunnen genieten. Het strand zelf was echter prachtig. Het resort trouwens ook, niet groot maar goede service. Zij hebben destijds ook een gids georganiseerd die ons naar het nabijgelegen Sam Roi Yot nationale park bracht waar we o.a. dolfijnen hebben gezien en de Phraya Nakhon grot hebben bezocht. Zeker de moeite waard. Ik heb wat foto’s van het strand rond het resort. Ik kan die per email versturen als je geintereseerd bent.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website