Hotel boeken met 2 PCR-tests?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
25 februari 2022

Beste lezers,

Mijn vrouw en ik willen 16 maart voor twee weken naar Hua Hin. Nu probeer ik een hotel voor de eerste nacht in Bangkok of Hua Hin te boeken met het SHA+ extra concept. Maar wat ik ook zoek, overal wordt er maar 1 PCR-test aangeboden terwijl we er toch echt twee nodig hebben. Ik kan ook niets vinden om er een tweede test bij te boeken.

Heeft iemand hier ervaring mee of een tip waar ik dit wel kan regelen?

Vriendelijke groet,

Ton

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 2.00/5. From 4 votes.
Please wait...

10 reacties op “Hotel boeken met 2 PCR-tests?”

 1. Jahris zegt op

  Je bedoelt gewoon twee testen voor jullie beiden, allebei op de eerste dag? Ja dat zit er gewoon bij, het quarantaine pakket is altijd per persoon. Dus bij een boeking van 2 personen 2 tests, 3 personen 3 tests etc. Bij twijfel kun je ook het hotel mailen voor info denk ik.

  • Harry zegt op

   Ik reis al een aantal jaren drie keer per jaar naar Thailand (2 maanden op en 2 maanden af). Na de covid uitbraak werd dat anders maar sinds november met test en go weer mogelijk. Via Agoda hotel geboekt met quarantaine pakket en dat is op de site zeer duidelijk aangegeven. Ik reis 15 maart weere af en moet de Thailandpas dus nog aanvragen omdat die tot op heden de tweede overnachting na 5 dagen nog wil weten en je zonder boeking daarvoor niet verder komt in de aanvraag. Dus maar even wachten tot 1 maart.

 2. Marianne zegt op

  Net 2 maanden in Amari Hua Hin verbleven. Super gehad en de geweldige staf daar helpt je bij het testen. (Afsoraak maken, met je meegaan, test uitprinten et )

 3. S. Tielman zegt op

  Vanaf 1 maart is een 2e PCR test niet meer verplicht.

  • Cornelis zegt op

   Het gaat niet om de 2e test, maar om de 1e, voor 2 personen.

 4. Karel zegt op

  Wij (3 golfers) gaan 5 maart naar Hua Hin. Ik heb een aantal hotels naar de prijzen gevraagd om ons op BKK af te halen en vervolgens het ritueel van (toen non de verplichte 2) PCR tests te regelen. Gewoon voor 3 golfers tegelijk.
  Het VISA hotel kwam als prijs vriendelijkste eruit (misschien wel omdat zij ons kennen want wij komen er al 10 jaar). Geboekt en ieder kreeg op naam de bevestiging van het pakket.

 5. Michel zegt op

  Ik heb geboekt bij asq.in.th je hebt daar verschillende mogelijkheden

 6. Cornelis zegt op

  Ik zie hier toch gewoon de prijs voor 2 personen met voor beiden een test:
  http://www.lemonteahotel.com/lemonteahotel_book.html

 7. Stan zegt op

  U en uw vrouw willen twee weken naar Hua Hin. Ook maar twee weken naar Thailand? Of gaat u na Hua Hin nog ergens anders heen? Als u maar twee weken naar Thailand gaat bedenk dan goed wat er kan gebeuren als u, uw vrouw of beiden positief testen. Twee weken quarantaine, dus weg vakantie.

 8. Ton zegt op

  Bedankt voor al jullie reacties.
  Ik heb reeds een hotel geboekt in Hua Hin en zij hebben inmiddels alle formulieren opgestuurd die benodigd zijn voor de Thailand pass.
  En Stan, twee weken Thailand is kort maar na ruim twee jaar wil je toch graag weer terug naar dit heerlijke vakantieland.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website