Hoe voorkom ik hoge kosten bij gebruik Mor Chana app?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
31 oktober 2021

Beste lezers,

Ik heb een vraag over de Mor Chana app. Ik neem aan dat bij gebruik van deze app de dataroaming aan moet staan. Is het dan niet noodzakelijk een Thaise SIM-kaart te gebruiken om hoge kosten te voorkomen? Vodafone rekent € 5.- per dag voor gebruik buiten de EU.

Groet,

Rien

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 3 votes.
Please wait...

1 reactie op “Hoe voorkom ik hoge kosten bij gebruik Mor Chana app?”

  1. Carlos zegt op

    Een extra simcard, van bv. ais helpt. Of je die zoals voorheen bij aankomst op de luchthaven kunt aanschaffen is me nu niet duidelijk. Ik nam meestal een 30 dagen onbeperkt abonnement voor ca 600 Baht,
    Ook als ik korter ging, net als in Nederland wordt na een bepaalde drempel de snelheid verlaagd, en kun je bij 7-11 bijboeken.

    Overigens nam ik daarvoor altijd een oude telefoon mee dus ik als hotspot gebruikte en als Thais nummer voor de thais die willen bellen. Door gegoochel van dtac ben ik in de loop der jaren een paar keer mijn nummer en het resterende tegoed kwijt geraakt. ais dat ik inmiddels gebruik heeft mij laatste nummer inmiddels ook laten vervallen….

    Maar een extra telefoon voor die app heeft als voordeel dat ze niet in je dagelijkse beslommeringen gaan snuffelen .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website