Hoe kan je op de site van Agoda of Booking het SHA+ pakket boeken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
7 november 2021

Beste lezers,

Ik zou toch graag eens weten hoe je op de site van Agoda of Booking het SHA+ pakket (dus inclusief PRC-test en vervoer) voor de Thailand Pass kan boeken? Op hun sites vind ik niets daarover.

Groet,

Gust

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 4.00/5. From 2 votes.
Please wait...

13 reacties op “Hoe kan je op de site van Agoda of Booking het SHA+ pakket boeken?”

 1. Jahris zegt op

  Het staat er wel maar wellicht niet altijd even duidelijk. Als je onderstaande link volgt kom je direct op een pagina met alle hotels in Bangkok met een volledig quarantaine pakket. Als je een hotel aanklikt zie ook al snel meer informatie over wat bij dat pakket is inbegrepen. Meer info kun je eventueel ook nog navragen bij het hotel naar keuze (even googelen). In mijn geval stuurden ze mij direct een formulier waarmee ik rechtstreeks kon boeken, scheelde ook nog iets in de kosten.

  https://www.agoda.com/quarantineth

 2. Tourist S.P zegt op

  Wij hebben ook een SHA +hotel via agoda geboekt ,The Berkeley-Bangkok en vinden ook niks terug van test enz.Prijs 50dollar per nacht (2personen).Toch hebben we geen problemen gehad met onze Thailand Pass want vrij snel de Qpr code gekregen.

  • Loe zegt op

   Hallo,

   Ik denk dat deze prijs is voor een normale hotelovernachting en NIET voor test & go. Dat je toch een qr code hebt gekregen is dus eigenlijk foutief. Ik zou maar eerst zorgen dat je een bevestiging krijgt van het hotel zelf voordat je in Swampie staat en niemand weet hoe het dan ver gaat met je.

  • Ronny Van Hoecke zegt op

   Ik heb hetzelfde hotel geboekt via Agoda maar heb daarna op de site vh hotel het Test and go pakket geboekt! Dit kost 4000baht voor 1p.
   Je kan dit vinden bij “Aanbiedingen” in het geel gekleurde vakje

  • john koh chang zegt op

   je hebt mogelijk wel een SHA+ hotel geboekt maar mogelijk niet een SHA Plus pakket geboekt. Sommige hotels hebben sha plus gedeelten en ” gewone hotelgasten ” gedeeltes! De zekerste insteek is als je start met de lijst van SHA plus hotels. Dus niet agoda of booking.com.En dan uit de SHA plus hotels er een uitzokt en boekt. Dan heb je de zekerheid dat je een SHA plus boeking doet met als voordeel dat er alle relevante informatie bi staat.

   • Cornelis zegt op

    Ik begrijp ook niet goed waarom er niet rechtstreeks bij de hotels wordt geboekt. Die kunnen in deze tijden de inkomsten goed gebruiken, en waarom zou je dan een procent of 15 van de prijs bij de ‘tussenhandel’ terecht laten komen………

    • Die tussenhandel biedt wel gemak en een totaaloverzicht, maar of dat 15% waard is……?

 3. Loe zegt op

  Hallo,

  Boeken bij Agoda kan door bovenaan quarantaine deals aan te klikken en dan nog een filteren naar quarantaine, want eerst laat hij je alle hotels zien.
  Er zijn mensen due menen dat ze voor 50 doller een pakket hebben geboekt. Vergeet het maar als de prijs lager is dan 100-125 euro dan is het GEEN test en go pakket. Alleen voor de test betaal je al rond de 75,00 euro p.p.

  Trouwens ik zou iedereen aanbevelen rechtstreeks te boeken bij een hotel. Er zijn meerdere hotels en ook Agoda wat de prijs betreft die tijdens de wedstrijd de regels aanpassen.
  ,

 4. Chris zegt op

  Had hetzelfde, duur hotel geboekt via Agoda maar toen ik later op de site van het hotel ging kijken waren de prijzen voor het test en go pakket nog veel duurder.. wel onduidelijk dat het linkje je verwijst naar Agoda en vervolgens normale hotelkamer aanbiedingen krijgt.

  Vraag me af of ik niet beter het aanvraag proces nog eens door kan met de nieuwe kamer etc…

 5. Frank zegt op

  Zit ook al een tijdje te speuren, zie nu dat op de meeste hotelsite’s, dus niet via booking en/of agoda de SHA + pakketen onder de package deals vallen, wat ik heb begrepen is dat het pakket (limo)service van BKK naar het Hotel bevat en gedurende de rit van het vliegveld naar het hotel ga je langs een ziekenhuis voor de PCR test en dan kan je in quarantaine op je hotelkamer wachten op de uitslag vd PCR test en indien negatief dan ben je vrij om te gaan. Voor een beetje redelijk hotel gauw een kleine € 200,- ( 2 pers.) zonder room service 😉

 6. Lessram zegt op

  Zo juist iets geboekt in Bangkok, een van de goedkoopste Test&Go hotels. Kost voor 2 personen 7.500Baht voor 1 nacht. Inclusief vervoer van vliegveld, 3 maaltijden, kamer met balkonnetje en de benodigde tests. (geboekt via https://asq.in.th)

  Voor 50 Euro lijkt me dit Test&Go pakket niet mogelijk.

 7. Gust zegt op

  We hadden eerst bij BOOKING.COM geboekt ‘zonder’ taxi en zonder PCR: ca € 45,00. Máár we hebben geannuleerd en bij het hotel zelf een ‘package’ van 3 nachten geboekt: € 417,00 voor 2 personen mèt PCR én taxi. Na betaling krijg je voor elke gast een officieel certificaat om de Thailandpas te bekomen. Bij Booking.com of Agoda vind je nergens info over ‘packages’

 8. Jahris zegt op

  Beste Gust, er staan hierboven meerdere aanwijzingen hoe je bij Agoda de hotels met quarantaine pakketten kunt vinden, onder andere van mijn hand, inclusief link. En bij elk van deze hotels staat precies beschreven wat er in deze pakketten zit.

  https://www.agoda.com/quarantineth


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website