Herstelbewijs Corona met Thailand Pass?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
3 april 2022

Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met terugkomst in Thailand, volledig gevaccineerd en daarna getroffen door Corona. Hiervan heb ik een herstelbewijs. Moet je deze samen met je Thailand Pass (heb ik ook voor dat ik Corona kreeg) laten zien bij immigratie of het desbetreffende ziekenhuis waar ze je PCR test afnemen?

Kan het antwoord op het web niet vinden, vandaar dat er wellicht een ervaringsdeskundige onder ons is.

Groet,

Mike

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

2 reacties op “Herstelbewijs Corona met Thailand Pass?”

 1. Antonio zegt op

  Ik ben 16 maart positief getest door de GGD.

  Op 18 Maart mijn vlucht van 25 maart bij KLM kunnen door kunnen schuiven naar 31 maart (1 april landen in BKK) want er moet min 14 dagen tussen de besmetting zitten en binnenkomst in Thailand, met een herstel bewijs, dus 25 vertrekken was geen optie.

  Op 19 maart met het nieuwe ticket mijn hotel boeking bij Ibis kunnen verplaatsen naar 1 april. (Ibis is top reageren altijd binnen maximaal 1 dag)
  Verzekering hoefde niet gewijzigd te worden omdat ik maar 14 dagen blijf en die was al 30 dagen geldig.

  Op 20 maart Test & Go volledig opnieuw aangevraagd, ik had toen nog geen recovery van de GGD dus alleen vaccinatie en overige formulieren toegevoegd voor de aanvraag.
  (Mijn eerste aanvraag kwam op 23 maart binnen maar die kon ik niet gebruiken ivm de aankomst datum)

  Op 25 maart de 2e test & go ontvangen.

  Op 27 maart de GGD herstel bewijs via de website gedownload en uitgeprint voor het geval dat ik deze nodig zou hebben.

  29 maart mijn verplichte pcr test gedaan, deze was negatief (dus ik testte al na 13 dagen weer negatief op de pcr)

  31 maart ingestapt, men vroeg alleen maar naar de Test & Go en de Negative PCR test. Men moet wel een gezondheids verklaring ter plekke invullen maar deze kan bijna niemand naar eerlijkheid invullen want de vragen zijn niet reeel (wordt ook verteld alles nee invullen, heb je een vraag met ja dan mag je niet boarden, heb ook nog gevraagd als mijn PCR test positief zou zijn geweest en ik had een herstelbewijs dat min 14 oud was of ik dan mag boarden, Antwoord was ja herstelbewijs is genoeg om te boarden moet wel 14 dagen oud zijn van de eerste dag van besmetting.)

  1 April in BKK geland, niemand vraagt meer naar je PCR alleen je Test & Go, je boarding card en je I6 formulier en dan direct door naar immigratie.

  1 April weer een verplichte PCR
  2 April de negatieve uitslag en ik kan gaan.

  Dit is mijn verhaal, ik testte 2 keer negatief, en heb nergens vermeld dat ik Corona heb gehad bij de aanvraag omdat het nergens gevraag word en ik ook toen nog geen herstelbewijs had op moment van de Test & Go aanvraag, er wordt ook alleen maar om een vaccinatie bewijs gevraagd.

  • Eric BKK zegt op

   Dank dat je de moeite genomen hebt om uitgebreid te reageren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website