Lezersvraag: Wie kan mij helpen aan een D Move?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 september 2013

Beste lezers,

Ik zoek een D Move. Deze heb ik nodig voor de satelliet verbinding met ThaiCom 2&5 zo dat ik kan ontvangen, BVN verder alle Thaise zenders en Asia 3.

De fabriek, zo is mij verteld, bestaat niet meer. Misschien is er iemand die weet een adres waar die te krijgen zijn of zelfs een over heeft of een andere idee heeft om dit te ontvangen?

Laat mij weten.

Mijn E-mail is: kuys00663@gmail.com

Gerard

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wie kan mij helpen aan een D Move?”

 1. ronny sisaket zegt op

  Hi ik zit in Isaan sisaket en heb prachtig beeld op bvn via een PSI box en een 2 meter schotel ,nooit storingen kostprijs in totaal 3500 Bath overal te krijgen
  geen kleinere schotel laten aansmeren geeft alleen slecht beeld en ja dit nog installatie was inbegrepen en ontvangst volledig gratis

  gr ronny

 2. Hans Schot zegt op

  Is het eigenlijk zo eenvoudig? Ik zit nu ook al ruim 7 maNden in Thailand en in de Isaan in een dorpje Naklang geheten. Ben ook al een tijd op zoek naar BVN. Verschillende zaken afgeweekt met mijn Thaise vrouw. Maar van BVN hebben ze nooit gehoord en als we dan vertellen dat het de Thaicom5 satelliet moet zijn halen ze ook de schouders op. Ik krijg wel steeds folder mee waarop het totale zenderaanbod staat, maar BVN staat daar niet bij. Dus als ik het goed begrijp kan ik naar de winkel gaan en een PSI-box aanschaffen en een 2 meter doorsnee schotel en dat laten installeren en dat is het dan. Of zitten er nog addertjes onder het gras en zijn er misschien meer of andere boxen van PSI?

 3. Lenthai zegt op

  Ik heb in Phetchabun ook een schiotel van 2 meter. Prima ontvangst met een PSI box maar ook met een GMMZ box, die ongeveer 1000 bath kost. Dan heb je ook SKY news, en veel andere buitenlandse zender. Veel van die zenders Zijn nu nog gratis, maar die moet je straks wel betalen. Er is dan bij GMMZ een opwaardeerkaart nodig van ongeveer 200 bath die je bij iedere 7 eleven kunt kopen. Ze hebben ook veen buitenlandse sportzenders en de ontvangst is prima. Ik heb beide ontvangers dmv een splitter aan de satleliet gekoppeld, kostte me 100 bath.

 4. ronny sisaket zegt op

  mijn PSI BOX is type SX voor de rest moet je nu kijken op zender nummer 242 dit verandert wel eens af en toe voor de rest nog nooit problemen gehad ik kijk hier al meer dan 1 jaar naar BVN elke dag

  gr
  ronny

 5. John 3 putt zegt op

  Beste Ron en Hans,
  Het is echt eenvoudig, BVN zit Thaicom 5 78.5 gr grote schotel 1.5 tot 2mtr dan heb ik een Dreambox, maar kan ook een PSI, of andere ontvanger zijn. Dit alles is op Internet te vinden type in Thaicom 5 in google doet de rest daar kan je zien welke programma’s kan ontvangen
  Ik woon in de Isaan korat stad daar zijn heel zaken die je kunt helpen. Wil meer weten john.seton@hotmail.com of kom bij mij kijken.

 6. robert48 zegt op

  Heb al 7 jaar PSI schotel met BVN en erbij een schotel van treu maar deze is van de week opgezegd moest 700 baht per maand betalen gaat nog wel maar hadden gewoon zenders eraf gehaald icl. sportzenders heb de schotel kunnen behouden alleen de box is wegehaald.
  Nu op de schotel van treu heb ik GMM Z (smart) Box kost 1200 baht met veel sport en films en voor 1499 baht PER jaar veel zenders meer oa. eurosport ,nat geo wild ,g-mm sport extra fox sport en fox crime films gmm voetbal extra enz.
  Oja ik woon in khon kaen isaan met vr.gr Robert

 7. KhunRudolf zegt op

  Woon je in de Isaan, in een kleinere plaats én geen schotelinstallateur in de buurt: ga dan naar een naburige grotere plaats, en zoek een PSI-installateur. Zeg dat je satelliet Thaicom 5 wilt. Praat niet over BVN, want die installateur kent niet alle (meer dan) 300 kanalen uit zijn hoofd. Kijk in de winkel wat rond. Meestal liggen er allerlei brochures over allerlei schotels. Vindt je een PSI-brochure dan vindt je in de lijst van kanalen ook BVN. Je kunt ‘m dat aanwijzen, maar dat boeit ‘m niet. Het gaat om de satelliet en om het juist richten van de schotel. Bij de schotel hoort een PSI-box en een PSI afstandsbediening. Op dit moment zit BVN op kanaal 242. Maar dat verandert om de zoveel tijd na elke satelliet-update. Tegenwoordig richt de installateur dmv laptop en software. Uiteraard kan het ook (nog gewoon ouderwets) op het oog en gehoor. Betaal pas als BVN is uitgericht en inderdaad op TV verschijnt. Om de kosten hoef je het niet te laten. Reken op ThB 3500 incl alle benodigdheden plus extra als de installateur van ver moet komen. maak goede afspraken.
  Je kunt BVN later via het menu ook op een gemakkelijke kanaal zetten, bv 9. Zo heb je de belanrijkste Thaise zenders en BVN onder handbereik van je afstandsbediening.
  Met de PSI-schotel aan je huis, en een bij bv. BIG C los gekochte GMM Z box kun je allerlei andere kanalen in huis halen. Sport, films etc. zijn wel allemaal betaal-TV.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website