Lezersvraag: Wie weet een advocaat met lef in Pattaya?

Beste lezers,

Is er een advocaat in Pattaya met lef of een andere instantie die ons kan helpen?

Wij zijn een groepje eigenaren van een condominium complex die niet tevreden is over de geboden diensten door onze manager en zijn committee. Tot nu toe hebben we al twee keer een advocaat ingehuurd om de administratie te controleren, hulp gevraagd om de manager en het huidige committee (bestaande uit familie en vrienden) te wisselen tijdens de jaarlijkse general meeting. Tot nu toe is er geen resultaat behaald, de advocaten lijken zich in te laten pakken.

Gaarne reactie.

Groet,

Willem

No votes yet.

8 gedachten over “Lezersvraag: Wie weet een advocaat met lef in Pattaya?

 1. Beste,
  Ik ben nogal tevreden over de tussenkomst van mijn advocaat in Jomtien.
  mr Surasak Klingsmani legaloil@hotmail.com . Zijn kantoor ligt naast het gerechtsgebouw aan de Thappraya road, de baan van Pattaya naar Jomtien. In het gebouw “Royal Hill Resort” op de eerste verdieping links .Best eerst eens horen of hij u (kan) wil helpen. Ook beter vooraf over het honorarium praten.
  Veel geluk.

 2. Ik heb goede ervaringen met A.C.E.S. Advisors – attorney Rachain Kluanklard, maar dat is al wel wat jaren geleden, dus hoe dat nu is…
  Ook Siam Legal hoor ik vaak goede berichten over. Zelf geen ervaring mee, maar een kennis van me heeft ooit goede zaken met ze gedaan.

 3. Hallo Willem,
  koop eerst eens het boekje met condominium regels (condominiumact …..) verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en het is in het Engels en Thais geschreven.
  Daarin staat precies beschreven wat uw rechten en mogelijkheden zijn.
  Met voldoende medestanders kunt u een extra ledenvergadering beleggen en de manager en committee wegstemmen. Zorg wel dat u van te voren weet over voldoende medestanders (stemmen) te beschikken anders is alles voor niets gedaan.

  Succes,
  Paul

 4. Er is er maar een die door roeien en ruiten gaat en dat is Markus Klemm, gevestigd op de thepprasit road, Jomtien. (Thai Low, to soi 8

  Succes !
  Peter

 5. Je moet geen advocaat nemen uit de plaats zelf, maar beter uit Chonburi of Bangkok die deze personen niet kent.

  Een hele goede is bereikbaar op tel; 0819140516 Zijn naam vergeten, maar hij heeft 3200 van de 4000 rechtzaken gewonnen en veel ervaring.

  Succes Colin

 6. Beste Willem,

  Ik heb mijn dochter terug laten geleiden naar Nederland en het is nog gelukt ook. dat is iets wat je niet vaak hoort! Ik heb daarvoor een advokaten collectief in de arm genomen genaamd Magna Carta(law firm) met een engelsman als consultant genaamd Peter Mc Carthy, dus alles kan in het Engels. Zij doen niet alleen familiezaken maar ook in Legal, financial, real estate en accounting. Ik geef je het adres van de firma en de contactpersoon”
  193/126-8 South Pattaya road, Nongprue, banglamung, Chonburi 20150 Thailand
  Tel; (038) 373735 to 6 Fax (038) 373672
  Mobile (089) 9366236
  http://www.magnacarta.co.th E-mail:peter@magnacarta.co.th

  Succes!
  Gr. Fred

 7. Beste Willem,

  Ik heb mijn dochter terug laten geleiden naar Nederland. Dat is iets wat je niet vaak hoort! Ik heb daarvoor een advokaten collectief in de arm genomen genaamd Magna Carta(law firm) met een engelsman als consultant genaamd Peter Mc Carthy, dus alles kan in het Engels. Zij doen niet alleen familiezaken maar ook in Legal, Financial, Real estate en Accounting. Ik geef je het adres van de firma en van de contactpersoon.
  193/126-8 South Pattaya road, Nongprue, banglamung, Chonburi 20150 Thailand
  Tel; (038) 373735 to 6 Fax (038) 373672
  Mobile (089) 9366236
  http://www.magnacarta.co.th E-mail:peter@magnacarta.co.th

  Succes!
  Gr. Fred

Reacties zijn gesloten.