Lezersinzending: Senseo koffiemachine en pads nu in Thailand verkrijgbaar

Beste lezers,

Op de website van de NVT kwam ik een bericht tegen dat mij, als Nederlander in Thailand, zeer aansprak. Ik weet zeker dat hetzelfde zal gelden voor vele andere Nederlanders die ook in Thailand wonen en/of werken.

Sinds kort zijn Philips Senseo machines en coffee pads verkrijgbaar in Thailand. En dat is echt nieuws want dat is tot op heden nog niet het geval geweest. Op allerlei fora van expats in Thailand wordt al vele jaren de vraag gesteld waar de Senseo machines in Thailand te koop zijn. Het antwoord is steevast dat die (en ook coffee pads) in Thailand niet te krijgen is….

De NVT komt met een mooie aanbieding alleen voor NVT leden maar ik (als NVT lid) kan me niet voorstellen dat Nederlanders in Thailand die geen NVT lid zijn geen gebruik van deze aanbieding zouden mogen maken. Ik heb direct een vriend van mij (geen NVT lid) geïnformeerd en die heeft een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat in het artikel genoemd wordt. Het feit dat hij geen NVT lid was vormde geen enkel probleem en volgende week haal ik voor mijzelf en voor hem een Senseo machine en enkele zakken coffee pads op.

Onderstaand treft u de link naar deze aanbieding op de NVT site aan. Ik hoop dat u een bericht op uw website wilt plaatsen om dit ook zsm aan niet-NVT leden kenbaar te maken: www.nvtbangkok.org/bonus/noble-house-holland

Ingezonden door Marc en Dick

No votes yet.

14 gedachten over “Lezersinzending: Senseo koffiemachine en pads nu in Thailand verkrijgbaar

 1. Ik heb een tijd geleden een verszet espresso-apparaat gekocht van DeLonghi, maar je kunt er ook gewone koffie mee brouwen, door er een wat grotere beker (maat Nescafe) onder te zetten.
  Alleen niet helemaal vol doen, want je moet hem kantelen, om hen onder het tuitje uit te halen.
  Koffie haal ik bij Aroma, dark roast Kenia blend.
  De bonen malen ze bij Aroma, alleen moet je grover (nummer 5) laten malen dan ze gewoonlijk doen, anders krijg je koffiestof, in plaats van gemalen bonen.

  Dat apparaat kostte ongeveer 8.000 Baht als ik mij goed herinner.

  Het apparaat werkt echter niet goed, bij een te lage netspanning.
  Dan werkt de waterpomp niet goed.
  Of dat bij een Senseo apparaat anders zal zijn, weet ik niet.

  Prima koffie.

 2. Take 5 levert de pads en bij hen kan je ook een koffie-apparaat kopen. Al is het niet van het merk Senseo hij werkt prima.

 3. Hebnal een jaar of 3 machine en pads van een nederlands bedrijfje in thailand, inmiddels heb je daar diverse adressen voor. Even googelen.

 4. Bij Ikea kan je ook gewoon de pads kopen. Afgelopen maandag nog de laatste 4 pakken daar gekocht. Nieuwe voorraad zou de 1e of 2e week van januari weer binnenkomen

  • Met maar één IKEA-vestiging in Thailand – Bang Na, Bangkok – biedt dat helaas niet voor iedereen een oplossing.

 5. Ik mag wel stellen dat ik een fijnproever ben op het gebied van koffie ,het pads concept heb ik nooit begrepen,de kwaliteit is ronduit bedroefend en er wordt een universele sterkte aangeboden door de fabrikant.
  De kwaliteit van de bonen is zo goed, dat ze verstoppen in een filterzakje.
  Ik heb net als Ruud al jaren een expresso apparaat en neem telkens blikken Lavazza gold mee, een betere kop koffie is er bijna niet te krijgen.
  Alle senseo apparaten en bijbehorende pads horen op de brandstapel.

  • Aha, een geradicaliseerde kofiedrinker! Gelukkig valt er over smaak niet te twisten, anders zouden er vele oorlogen méér gevoerd worden………

 6. De koffiepads van Boncafe passen perfect in de Senseo en zijn een pak goedkoper. Te koop in BigC.

  • Klopt. Alleen dat is koffie naar de Amerikaanse smaak. Wij Nl-ers ervaren dit meer als chocomel.
   Wij van Take-5-coffee.com verkopen de Nederlandse blends voor een goeie prijs.
   Daarbij zorgen we ervoor dat het zonder extra kosten aan je geleverd wordt.
   Nu alleen nog de stroopwafel.

 7. Wat Geert zegt heb ik óók verkondigd, maar in andere woorden.
  Alléén heb ik wat reclame gemaakt voor de Thaise koffiebranders!
  Peer, de koffie-expert

Reacties zijn gesloten.