Te koop van een lezer: Mooi appartement (Pattaya-Jomtien)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Te koop
Tags: ,
18 januari 2023

Te koop: Appartement met 2-slaapkamers, 2-badkamers en 2-toiletten, living met uitbreiding naar terras over de hele breedte met schuifdeuren, keuken met ingemaakt toestellen, 90 m², frontaal zeezicht.

  • Fantastisch recent gebouw van 23 verdiepingen.
  • Pattaya Bay-Jomtien
  • In de buurt van Little Buddha Hill Top (groene zone)
  • Adembenemend uitzicht over de zee en van Pattaya Bay.
  • Klaar om in te trekken!

Beschrijving

Een unieke locatie bovenop Pattaya Bay en de Little Buddha. Het heeft een frontaal uitzicht op zee, uitzicht van Pattaya Bay en uitzicht op de groene zone Little Buddha vanaf de 21e verdieping. De groene zone is een beschermd gebied dat nooit zal worden gewijzigd voor andere bestemmingen. Er is een privégarage inbegrepen in de kelder, een fitnessruimte, een sauna en een zwembad op de 20e verdieping net onder mijn appartement. Daarnaast is er op de 20e verdieping exclusief voor de mede-eigenaren van het appartement, een speciale feestzaal voor maximaal 100 personen. Het gebouw is 24/7 zeer goed beveiligd en bovendien perfect onderhouden tot in de kleinste details.

PRIJS: 8.500.000,00 THB

Neem voor meer vragen contact op met:

 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website