Stage in Bangkok bij Green Wood Travel

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
25 augustus 2015

Gevorderde studenten met een studie die aansluit bij taken over Toeristische Management en/of International Business & Management studies van Green Wood Travel, kunnen op verzoek in aanmerking komen voor een (meeloop)stage bij Green Wood Travel.

Zij kunnen gedurende de stageperiode zelfstandig een specifiek stageonderzoek doen, waarvan het onderwerp tevoren in overleg met de aangestelde stagebegeleider wordt vastgesteld. De stagiair dient in de sollicitatiebrief suggesties te doen voor het onderwerp van het onderzoek. Daarnaast kunnen zij worden ingezet voor tal van ondersteunende werkzaamheden, waaronder ook organisatorische, administratieve en communicatieve.

Tegelijkertijd is er gelegenheid om ervaring op te doen met het uitvoeren van excursies in Thailand, en kennis te maken met de andere taken van Green Wood Travel.

De selectie wordt gemaakt op basis van een sollicitatiebrief en curriculum vitae. In de brief dient goed gemotiveerd te worden naar welk onderwerp de belangstelling van de kandidaat uitgaat en waarom Green Wood Travel hiervoor is benaderd. Via studie, eerdere stage of werkzaamheden moet een duidelijke affiniteit blijken met de werkzaamheden van een touroperator als Green Wood Travel in Thailand.

  • De stagiaire volgt een opleiding aan een universiteit of andere hogere onderwijsinstelling, en staat daar gedurende de hele stageperiode ingeschreven.
  • Een stage bij Green Wood Travel in Bangkok duurt minimaal 5 maanden. Gedurende de stageperiode komt de stagiaire in aanmerking voor een aantal vergoedingen.
  • De stagiaire dient in principe beschikbaar te zijn in de voorkeur perioden juni – oktober of november – april.
  • Maximaal worden vier stagiaires per jaar geworven.

Meer informatie? Bezoek de website van Green Wood Travel: www.greenwoodtravel.nl/informatie/all/stage-in-bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website