Huisjes kijken (3)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
8 november 2018

 
Hierbij laten we ons huisje in het zuiden van Thailand eens zien, knus en gezellig. We hebben voor degelijke materialen gekozen en uiteindelijk kostenplaatje ongeveer 1,2 miljoen baht.

Mijn vrouw en ik, hadden ervoor gekozen om ons huisje niet teveel te laten afsteken in de omgeving teneinde bij de omwonenden geen negatieve idee op te wekken. Trouwens, we zijn vanaf de straat niet zichtbaar.

Ingezonden door Ketaphat en Dre


Beste lezer. heb jij ook een huis laten bouwen in Thailand? Stuur een foto met wat informatie en de kosten naar info@thailandblog.nl en wij plaatsen het. 


 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Huisjes kijken (3)”

 1. Leuk huis. Afwerking en entree is erg mooi. Prijs valt enigszins mee. Goed gedaan!

 2. piet zegt op

  Mooi afgewerkt , denk de inhoud ongeveer 80 a 90m2 groot
  meer dan voldoende voor twee a drie mensen

  Prijs is incl. grond ,airco,s zoals staat op de foto
  Bij het bouwen veel tegels gebruikt in de buiten ruimte
  Ziet oogt vriendelijk , een idee voor mijn huis
  veel woon plezier is je woning
  gr uit Khon kaen

 3. Bert zegt op

  Lieve mensen,

  ziet er prachtig uit zeker als ik dit nu vanuit Nederland bekijk, ik ben positief jaloers.

  Veel woongenot.

  Bert

 4. Andre zegt op

  Wat ik wel eens hebt begrepen is dat de beneden verdieping op ongeveer 8000 baht de m2 en met boven verdieping het op ongeveer 10.000 baht de m2 komt.
  Het zal altijd aan het materiaal liggen natuurlijk maar wat ik vaak hebt mee gemaakt is met gewoon standaard materiaal je op deze prijs uit komt, zonder land natuurlijk.

 5. dre zegt op

  Beste lezers,
  Dank jullie voor de positieve reactie’s. Wou even voor de duidelijkheid nog enkele gegevens meegeven.
  Ik heb ” de bouw ” geheel door mijn vrouw laten dirigeren, terwijl ik in Belgie was. Denk dat het ” orkest ” onder leiding van de “dirigente” een mooi stuk gespeeld heeft. Ben er trouwens nog altijd fier op. 😉
  Even een beschrijving van het huis; ruime voorterras , living , 2 slaapkamers waarvan één met rechtstreekse toegang tot badkamer, 2é badkamer afzonderlijk. , aangrenzende ruime keuken achteraan. Ruime buitenzitplaats. Alle ruimtes zijn voorzien van plafond ( sier stijl) met ingebouwde dim-verlichting en luchters.
  3 airco’s , Enfin, alles erop en eraan. Er is helemaal geen bovenverdieping. De vloeren bestaan uit grote motieftegels 40/40 die dan samen weer een mooi motief vormen. Het huis is ook voorzien van een geintegreerde overdekte staanplaats voor auto en brommers. 3.50m op 8m Helaas niet op de foto’s te zien
  Oeps, het is net alsof ik een beschrijving doe voor verkoop. Hahaha. Helemaal niet.
  Ben heel tevreden met het ” stulpje “. Mijn veilige haven is gelegen in de provincie Nakhon-Si Tammarath in het district Tha Sala.
  Ruim en ruimte buiten, méér hoef ik niet.
  groetjes, Dre en Kita

 6. Ed & Noy zegt op

  Beste Dre en Kita,

  Een prachtig mooi huis hebben jullie daar gebouwd , zo zie je maar wat allemaal kan en mogelijk is, zonder inmenging van (jaloerse) gemeentelijke instanties, in het mooie Thailand.

  Heel veel woonplezier, wensen je Ed & Noy.

  Groet Eduard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website