Ben net terug van een mooie vakantie in Thailand (Pattaya). Graag wil ik mijn ervaring delen met lezers die opzoek zijn naar een mooie locatie voor te overnachten.

Kom zelf al 10 jaar in Pattaya en heb op verschillende plaatsen gelogeerd, afgelopen 15 dagen heb ik in een goed en leuk hotel annex bar gelogeerd. Namelijk het guesthouse Fever in soi LK metro. Voor de eerste keer was ik echt verrast dat je voor een schappelijke prijs een mooie kamer kan hebben op deze locatie 650 baht per nacht. De kamers zijn zeer ruim (en nieuw) en voor deze prijs heb je er een mooi balkon bij. Er is niets aan het lot overgelaten je beschikt over een mooie inloop douche, grote frigo, kabel tv. Wat mij verraste was dat je op een mooie kamer onder een donsdeken kon slapen zonder dat je het lawaai van een airco hoort. Als je echt een goede nachtrust wil kan je wel best aan de achterzijde boeken de muziek blijft in LK tot 2.00 a 2.30 uur bonken daarna is het wel stil.

Nu even een kort woordje over het bar gedeelte, de bar oogt heel fris en je kan er gratis poolen de meisjes die er werken zijn niet opdringerig en belangrijk niet met hun telefoon bezig, denk zelfs dat het niet toegelaten is. Ze zijn niet opdringerig voor een drankje dat in de meeste barren wel zo is. Je kan er een ontbijt nemen voor een schappelijke prijs van 175 baht. De prijzen in de bar zijn schappelijk te noemen alsook de ladydrinks. De zaak wordt gerund door 3 vrienden die zelf niet beroerd zijn om een drankje te geven of een feestje met eten.

Bij deze kan ik zeggen. Ben je opzoek naar een leuke logeeradres probeer an een keer de Fever bar in Soi LK

Ingezonden door Johan


» Laat een reactie achter


15 reacties op “Lezersinzending: Goede ervaring met guesthouse Fever in soi LK metro (Pattaya)”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Zier er goed uit. Prachtige lokatie voor de liefhebber.
    Zal wel vaak vol zitten, als het eenmaal wat meer bekend is.
    Hoe is het met de WiFi?
    Ik neem aan dat er geen lift is.
    Op de website lees ik dat er na 3AM geen receptie aanwezig is. Dat is voor een guesthouse niet ongebruikelijk, maar kan door sommigen als een minpunt worden ervaren.
    Veelbelovend, benieuwd of ze het waarmaken en kunnen volhouden voor de aantrekkelijke prijzen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
    • johan zegt op

      Beste

      er is idd geen lift aanwezig en de wifi is prima te noemen .
      Na 3 AM is het idd gesloten maar je hebt een electrische sleutel voor binnen te kunnen .
      voor mij was het een uitstekende ervaring

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
      • Fransamsterdam zegt op

        Het gaat mij vooral om vertrekkende ‘guests’. In mijn hotel krijgen die hun ID niet terug van de receptie dan nadat er naar mij getelefoneerd is en ik heb bevestigd dat alles in orde is.
        Ik ben nogal bangelijk en vind zo’n ‘beveiliging’ wel prettig, met al die criminele ladyboys over de vloer. 🙂

        VA:F [1.9.22_1171]
        Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  2. Smakkie zegt op

    Voor party party ok. Voor anderen veel te veel lawaai. En metro gaat de laatste anderhalf jaar ook snel bergafwaarts. Bijna elke gogo daar wordt je gepakt. Blijkbaar te weinig customer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Fransamsterdam zegt op

      Dag of 14 geleden een stuk of 6 gogo’s in Soi LK Metro bezocht. Rekening was overal in orde. 2 tapbier + 2 ladydrinks overal rond de 400 Baht.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  3. rori zegt op

    Ken het ook. Is een perfecte plek. Vrienden op bezoek logeren er wel eens.
    Ook een tip is en dat is op het einde van Walkingstreet is hotel Windy Inn.
    Tip neem een kamer aan het strand. Hebben een zwembad, restaurant (schappelijke prijzen) en vlak bij de pier.linkerkant (naar de pier lopend) zijn meestal 800 bath per kamer (bij langer verblijf terug naar 600.
    Kamers aan de overzijde en aan het strand tussen 1000 en 1500 (standaard).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
    • Fransamsterdam zegt op

      Het is pas sinds september open hoor.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
      • rori zegt op

        In november heeft een stel vrienden (echtpaar) daar gelogeerd. Sorry wel eens is EENS

        VA:F [1.9.22_1171]
        Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  4. johank zegt op

    uitgebreide review (waar internet niet goed voor is…)
    https://www.youtube.com/watch?v=IqzGE_9pq7U

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  5. jan scheys zegt op

    ook heel goed maar minder mooie kamers zijn te vinden aan 500/600/en 650 Thb met alle comfort zoals frigo, flatscreen TV, airco + fan en alle dagen verse handdoeken en lakens in Soi 12 aan 2nd beachroad.
    grote voordeel gelegen in een deadend, ttz een doodlopend straatje soi 12 op 2nd beachtroad en dus GEEN nachtlawaai van voorbijrijdenden auto’s.
    zeer gunstig gelegen en qua eten, in soi 11, op loopafstand kan men op verschillende locaties voor 99 Thb ontbijtbuffet eten zoveel je opkan en zowel Thai als westers. in het begin vn de straat op 30 meter, er is zelfs een mooi proper Thais restaurant waar men voor slechts 79 Thb ontbijt met toast, 2 spielgeleieren, sneetje ham en bacon + koffie kan krijgen…
    dus honger zal je er zeker niet lijden. ik ga elke dag als het weer goed is zwemmen in Sawasdee Siam hotel voor 100 Thb op het einde van de straat op de hoek van Soi Bukhao en soi 11.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
    • Fransamsterdam zegt op

      Een doodlopend straatje op 2nd Beach Road ga je me niet wijsmaken. Dan is het ofwel een doodlopend straatje vanaf 2nd Road, ofwel een doodlopend straatje vanaf Beach Road.
      Je zou op de markt moeten gaan staan : Roept je concurrent: Hele mooie vissen voor 6 euro. En dan roep jij: Iets minder mooie vissen voor 6 euro!
      Nou, veel personeel gewenst.
      Sorry hoor, ik ben wat muggenzifterig en recalcitrant de laatste dagen. Het is niet persoonlijk bedoeld en ik hoop binnenkort verder verslag van mijn vakantie te doen, dan begrijpt u wellicht dat ik me af en toe zit te verbijten en Thailandblog als uitlaatklep nodig heb.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
      • jan scheys zegt op

        inderdaad je bent een muggezifter!
        een zijstraatje vanop 2nd beachroad inderdaad. een beetje verderop heb je Kiss Food & Drink en schuin tegenover dat straatje soi 12 heb je al die open bars maar als je me niet gelooft dan is dat UW probleem. ik heb er met plezier verbleven…
        het is wel zo dat de soi aan elke kant van 2nd beachroad verschillende nummer hebben wat zeer verwarrend kan zijn.
        Soi 11 is dus Soi Honey Inn

        VA:F [1.9.22_1171]
        Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
        • Fransamsterdam zegt op

          De weg langs de zee heet Beach Road.
          De eerste parallelweg, waar de door u bedoelde Kiss Food aan ligt, heet Second Road. Ook wel Pattayasaisong Road.
          Second (2nd) Beach Road bestaat niet.

          VA:F [1.9.22_1171]
          Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
          • kees zegt op

            Inderdaad Frans. Je hebt Beach Road en Second Road. En die nummering beste Jan is heel simpel. De sois die vanaf second road naar de beach road lopen zijn bijvoorbeeld beach road soi 11 etc. Loopt de soi vanaf second road de andere kant op dan is het second road soi 11 oftewel soi Honey Inn.

            VA:F [1.9.22_1171]
            Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  6. ann zegt op

    overzicht/prijzen kamers

    https://www.feverpattaya.com/book-a-room

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website