Ervaring voor het leven: stage in Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
16 oktober 2016

Wie wil dat nou niet? Maandenlang in de bruisende metropool Bangkok werken en wonen terwijl je door je stage belangrijke vooruitgang in je studie boekt. Er is geen betere manier om de Thai en de Thaise hoofdstad van dichtbij te leren kennen en te ondergaan. Green Wood Travel helpt je carrière vooruit met leren, werken en genieten.

Bangkok was geweldig! Zoveel te zien en te beleven. Elke dag reizen als een local in de skytrain en in de taxiboot naar stage. Elke dag buiten de deur lunchen met collega’s die heel goed weten waar je dit goed kunt doen. Wat erg fijn was dat collega’s mij hielpen om mijn draai te vinden bij Green Wood Travel maar ook in Bangkok zelf.”

Derde- of vierdejaarsstudenten met een studie Toeristisch Management en/of International Business & Management komen in aanmerking voor een stage bij Green Wood Travel.

Zij kunnen gedurende de stageperiode zelfstandig stageonderzoek doen naar een onderwerp dat vooraf in overleg met de stagebegeleider wordt vastgesteld. Stagiairs assisteren bij tal van dagelijkse communicatieve, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Tegelijkertijd is er gelegenheid om ervaring op te doen met het uitvoeren van excursies in Thailand.

“Mijn werkzaamheden op het kantoor waren elke dag weer verschillend”, schrijft oud-stagiair Daniel. “Ik hield me bezig met het maken van reisvoorstellen, de presentatie van producten op de website, sociale media marketing en nog veel meer. Het leukste vond ik dat er op het kantoor naar je ideeën geluisterd werd. Bijvoorbeeld als je een goed voorstel had voor een nieuwe tour of hotel werd dat ook daadwerkelijk opgepakt en uiteindelijk gepubliceerd.”

Wil je weten hoe je stage bij Green Wood Travel kunt lopen? Meer weten over de vereisten, de inhoud van de stage en wat Green Wood je te bieden heeft? Kijk dan op onze website.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Ervaring voor het leven: stage in Bangkok”

  1. Arjen zegt op

    Ik kan het iedereen aanraden! Greenwood is een fijn bedrijf!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website