Huisjes kijken van lezers (nagezonden)

Authentieke Thaise teakhouten woning tussen Pak Nam Pran en Khao Kalok, 250 meter van de zee (hier woon ik).

Ingezonden door Cary

Rating: 5.00/5. From 9 votes.

3 gedachten over “Huisjes kijken van lezers (nagezonden)

 1. Hallo Cary,

  Een heel mooi huis, al veel huizen gezien hier op dit forem. Veel huizen zijn protserig, anderen megalomaan, zelden een huis gezien,wat mij bevalt. Daarom keek ik ook nooit hier, maar toch maar weer begonnen met huisjes kijken. Nou, veel veranderd is het nog niet. Maar, hoe dan ook: dit vind ik een prachtig huis, bevalt mij helemaal. Alleen de foto had wat kleiner gekund + nog wat foto’s extra… Dit is een kale boel. (is dan ook het enige minpunt, voor zover iki het kan en mag zeggen,Ik ga maar weer eens rekenen, want dit is een te gek huis). Er komt ook heel veel op ons af natuurlijk, uit oekraiene en Rusland. Zullen de prijzen nog meer gaan stijgen, of is dit het wel. Hoe moeten mensen overleven:Et dure boodschappen, energie 2x zoveel, gemeentebelasting ieder jaar omhoog, Rond deze dagen, ook weer alimentatie, die is fors, Collegegeld en studiekosten, jonge, jonge, het gaat maar door.

  Ik nou een soepje maken, daarna pannenkoeken bakken. Stroop er op, of lever-pate, midden opstraat

  • Hallo John,

   Ik kwam dit huis per toeval tegen tijdens een van mijn ritjes in Pak Nam Pran. Het huis ziet er inderdaad nog leeg uit omdat ik met wat veranderingen binnen bezig ben. Het huis had twee slaapkamers, twee grote badkamers en grote inbouwkasten. Boven verder een keuken en een mooi open terras. Omdat er binnen geen woonkamer was ben ik van een van de slaapkamers een woonkamer aan het maken.
   Beneden is een grote gesloten opslagruimte met een wasmachine. Daarnaast komt een kleine thaise buitenkeuken en een mooie grote eettafel met 6 stoelen.
   Geheel op 900 m2 grond en erg dicht bij de zee. Ik ga op 1 juli verhuizen en dan ziet het er ook weer bewoont uit. Toen ik het zag stal het huis mijn hart, en tot mijn verbazing zag ik een “te huur” bord aan de afrastering. Meteen gebeld en de caretaker van het huis woonde om de hoek dus kon meteen alles bekijken. Beslissing was heel snel genomen.

 2. Inderdaad een prachtig huis…
  Wel even nadenken, want “boven wonen” zal veel warmer zijn dan onder (op gelijkvloer).

Reacties zijn gesloten.