A Kings Cup Hua Hin Mountain Bike Classic 2014 para homes na categoría de maiores de 50 anos, celebrada o pasado domingo, gañouna o expatriado holandés Jos Klumper de Hua Hin.

Na súa cidade natal Jos (ver foto da páxina de inicio) foi o máis rápido nun percorrido de 42 quilómetros. A carreira comezou no campo de tiro de Hua Hin, Bor Fai.

Nunha carreira intensa, Jos, que na súa mocidade foi un exitoso piloto de motocross internacional, logrou manterse á fronte da competición formada por un campo de tailandeses e estranxeiros. Iso nunha dura carreira por terreos moi accidentados que, unido á alta temperatura, esixían o máximo aos ciclistas de montaña ben adestrados.

Jos, que percorre cada día máis de 40 km en bicicleta polos montes próximos a Hua Hin, tivo que ir a por todas, pero grazas á súa excelente técnica, concentración e resistencia, conseguiu gañar a competición e puido levarse unha fermosa copa.

4 comentarios sobre "O holandés Jos Klumper gaña a Kings Cup Hua Hin Mountain Bike Classic 2014"