Thaimaalainen Ariya Jutanugarn teki erikoisesityksen sunnuntaina tullessaan ensimmäisenä thaimaalaisena, joka on voittanut naisten British Openin tittelin. Hän sijoittui 272 pisteellä, 16 alle par.

Voitto vahvistaa hänet selkeäksi suosikiksi kultamitaliin Rion olympialaisten nelipäiväisessä golfkilpailussa, joka alkaa 17. elokuuta.

Eteläkorealainen Lee Mirim ja amerikkalainen Mo Martin, mestari vuonna 2014, sijoittuivat tasan toiselle sijalle.Ariya voitti kolme peliä peräkkäin LPGA Tourilla toukokuussa.

Lähde: Bangkok Post

1 ajatus aiheesta "Thai Ariya voittaa Woman's British Openin golfturnauksen"

1. Rien van de Vorle sanoo ylös

Vietin useita tunteja katsomassa tätä turnausta BBC:ltä. Hän pysyi niin kauniin rauhallisena ja hänen reaktiot olivat kuin hän olisi kokenut tällaisia ​​turnauksia joka kuukausi. Vaikka asiat uhkasivat mennä pieleen, hän pysyi niin rauhallisena ja selvisi hyvin. Hän pelasi "arvokkaasti" ja menestyksekkäästi. Jos hän voi toistaa tämän, hän voi tulla olympiavoittajaksi. Mieleen jäi se, että mielestäni monet aasialaiset pelaajat ovat jossain määrin "ylipainoisia", kun taas tämän turnauksen kärjessä kilpailevia "länsimaisia ​​pelaajia" voisi kutsua hoikeiksi, kun taas yleisesti ottaen länsimaiset naiset ovat lihavampia kuin aasialaisia. naiset, naiset.