December is een interessante maand in Pattaya, met veel evenementen zowel nationaal als internationaal. In Pattaya en omgeving zijn op verschillende locaties flyers uitgedeeld voor een sportevenement op 5 december: de internationale Jet Ski World Cup wedstrijden aan Jomtien Beach, tegenover de Night Market.

Het is mogelijk om na betaling van 650 Baht en het invullen aan de achterzijde een passpartout voor de vier dagen te ontvangen. Een polsbandje moet als toegangsbewijs dienen. Dan kan men op de tribune plaatsnemen om van het spektakel te genieten.

Dat deze wedstrijden samenvallen met Vaderdag, gekoppeld aan wijlen koning Bhumibol lijkt mij niet zo handig. Veel Thai hebben een vrije dag, zodat er een grote drukte aan de stranden te verwachten valt.

Een gebeurtenis van een geheel andere orde start op 5 december bij de Sanctuary of Truth in Pattaya Nua, Soi 12. Ruim 800 geestelijken komen samen om te. Iedereen is welkom en opvallend genoeg komen hier vijf geestelijke stromingen in vreedzame uitwisseling samen. Een bijzonder en kleurrijke Krishna beweging heb ik eens in het verleden mee kunnen maken. Dit jaar duurt de conferentie vijf dagen, vrij toegankelijk voor belangstellenden.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Jet Ski World Cup wedstrijden aan Jomtien Beach”

  1. Dion zegt op

    Heb gratis kaarten via mijn schoonzus lijkt me wel leuk om er te gaan kijken


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website