Thaise eilanden gefilmd met de GoPro en een Drone

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Eilanden, Koh Samui, Koh Tao, Thailand tips
Tags: ,
25 juni 2021

Bjorn maakte een mooie video van zijn verblijf samen met zijn vriendin op de eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. 

Hij vond het een leuk idee om het filmpje op ons blog en Facebook te plaatsen om zo andere mensen te overtuigen om naar het prachtige Thailand op reis te gaan. Bjorn werd zelf ook overtuigd door verschillende filmpjes en posts.

De video is prachtig geworden met spectaculaire opnames met een drone.

Bekijk de video van Bjorn en oordeel zelf.

Video: Thaise eilanden gefilmd met de GoPro en een Drone

Zie hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 2.00/5. From 1 vote.
Please wait...

13 reacties op “Thaise eilanden gefilmd met de GoPro en een Drone”

 1. Manu & Rene zegt op

  Wat een prachtige impressie van het paradijs! Wij gaan eind september vertrekken en hebben nog geen retour datum in gedachte. Met andere woorden, we laten Nederland voor langere tijd achter ons. We zijn wel benieuwd hoe het is gegaan met de Drone in Thailand. Wij nemen zelf ook een drone mee, maar horen veel geluiden, dat het in Thailand echt not done is, om daar te vliegen. We zijn dus heel erg benieuwd naar de ervaringen van Bjorn en zijn vriendin. Alvast bedankt voor het reageren. Grt René & Manu

  • Bjorn zegt op

   Dankjulliewel Manu & Rene! Drone meenemen en gebruiken in Thailand heeft ons geen problemen opgeleverd. Bij de luchthaven werd er niet naar omgekeken. Wel heb ik de beveilingsmedewerkers aangegeven dat er een drone in mijn rugtas zat! Er werd verteld dat het geen enkel probleem was.

   Vanuit Nederland had ik de toeristen politie op Koh Samui een mail gestuurd, omdat ik net als jullie nogal sceptisch was over het meenemen en gebruiken van een drone in Thailand. Er werd mij verteld dat het geen enkel probleem was, als ik maar rekening hield met mensen hun privacy en veiligheid, daarnaast was het ook niet toegestaan om te vliegen in de buurt van Koh Samui International Airport, wat natuurlijk vrij logisch is.

   In mijn beleving is het geen enkel probleem om je drone te gebruiken in Thailand dus gewoon lekker doen! Zorg er wel voor dat je drone en batterij in je handbagage zit en dat als je filmt op bijvoorbeeld een resort dat je het netjes aangeeft om eventuele problemen te voorkomen!

   Mochten jullie nog vragen hebben, ik hoor ze graag!

   Bjorn & Abygail

   • Manu & Rene zegt op

    Top Bjorn en Abygail, dank jullie wel voor jullie feedback. We zitten zelf nog in twijfel om onze drone (Unique Typhoon H) als ruimbagage (ingeseald) mee te geven of als handbagage. Zit in een prima tas en zal als handbagage geen probleem zijn vermoedelijk voor KLM. Maar we vliegen ook door naar Koh Samui met Bangkok Air. Hebben jullie daar ook geen problemen gehad? Verder kunnen jullie ons volgen via facebook drone-nomads en onze website die nog in de maak is, drone-nomads.com. Als daar interesse voor is natuurlijk! 🙂 Thanks

    • Bjorn zegt op

     Ik weet dat Bangkok Airways moeilijk kan doen over drones verpakt in ruimbagage, dan gaat het voornamelijk om de batterijen en niet zo zeer om de drone zelf! Wij vlogen ook met Bangkok Airways het laatste stukje. Ik zou adviseren om ze beide gewoon in je hamdbagage te doen, just to be sure!

     Ik ga jullie zeker volgen!

   • FreekB zegt op

    Zover ik weet, en ik heb daar veel over nagezocht, is het verboden te vliegen met een drone waar een camera aan zit. Je hebt daar een vergunning voor nodig en de aanvraag duurt gemiddeld 2 maanden.

    FreekB.

    • FreekB zegt op

     After many speculations it is now allowed to fly in Thailand with a drone. Nevertheless, since 2017 a registration with the Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) is necessary if your drone is equipped with a camera or weighs more than 2 kilograms.

     https://drone-traveller.com/drone-laws-thailand/

     FreekB.

 2. Henk zegt op

  Heel mooi gemaakt promotie filmpje. Klasse

 3. liesbeth zegt op

  Wat een fantasties mooi filmpje, van deze prachtige eilanden.
  wij zijn op Koh Tao en Koh Samui geweest het is werkelijk zo mooi.

 4. marcello zegt op

  Heel Mooi filmpje, heel mooi om te zien.

 5. T zegt op

  Zonder meer goed geschoten kraakhelder beeld en mooie montage chapeaux.

 6. Jan zegt op

  Erg fraai in beeld gebracht zo.

 7. Daniël M zegt op

  Prachtig!

 8. lomlalai zegt op

  prachtig en zeer professioneel gemaakt! (ook de juiste muziek er bij!)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website