Koh Talu, paradijselijk eilandje in Thailand (video)

Thailand was eens beroemd om de prachtige eilanden met ongerepte stranden. Helaas zal je tegenwoordig steeds beter moeten zoeken om dergelijke paradijsjes te vinden. Gelukkig zijn ze er nog wel.

Wil je geen rijen strandbedjes zien dan hoef je niet eens zo ver te reizen. En wanneer je in Hua Hin verblijft ben je er zo: Koh Talu, een klein en ongerept eilandje op slechts 6 uur van Bangkok. Op Koh Talu zal je slechts één hotel aantreffen. Dit privé-eiland wordt vooral bezocht als dagtrip vauit Cha-Am en Hua Hin.

Het eiland Koh Talu

Op het eiland zijn drie baaien met oogverblindende witte stranden. Zeker een aanrader is de hoge klif met op e top een spectaculair viewpoint. Het zeewater rond Koh Talu is rijk aan vis en het is een van de belangrijke plekken voor de vissers in de golf van Thailand.

Activiteiten op Koh Talu

Op het eiland staat een opvangcentrum voor schildpadden die de jonge beestjes weer uitzetten in de zee. Het is mogelijk om daar bij te zijn wat een bijzondere en unieke kans is. Natúúrlijk kan je ook prima snorkelen en duiken. ‘s Avonds kan je er naar livemuziek luisteren. wordt gespeeld en overdag kan je ook altijd een heerlijke massage nemen. Geniet van het uitzicht door naar het viewpoint te klimmen.

Naar Koh Talu

Reis vanaf Bangkok of elders naar Hua Hin. In Hua Hin zit het kantoor van Koh Talu Resort en hier kan je een dagtrip boeken. Dat kan ook bij reisorganisaties zoals Green Wood Travel. Overnachten op het eiland is erg duur (vanaf 6.000 Bath). Een dagtrip is daarom goedkoper en voldoende om je even in het paradijs te wanen.

Video: Koh Talu

Bekijk hier de video over Koh Talu:

Rating: 4.00/5. From 1 vote.