Op slechts 10 minuten varen van Koh Samui ligt een van Thailand’s verborgen pareltjes: het eilandje Koh Madsum. Je kan er naar toe voor een romantisch verblijf of als je op zoek bent naar rust en privacy.

Het kleine serene eiland beschikt over het comfort van een modern luxe resort. Verder kan je er vissen, snorkelen, waterskiën, kajakken of jezelf verwennen met een ontspannen spa-behandeling. Het eiland zelf is erg smal, zodat het leuk is om van de ene kant naar de andere kant te lopen, dat doe je in ongeveer 15 minuten.

U Koh Madsum Samui biedt luxe accommodatie met een panoramisch uitzicht op de Golf van Siam en de afgelegen eilanden. De villa’s zijn stijlvol ingericht en bieden een scala aan moderne voorzieningen, zoals airconditioning en een flatscreen-tv. Het eigen restaurant serveert een verscheidenheid aan Aziatische en westerse gerechten en verfrissende drankjes.

Meer informatie of boeken: U Koh Madsum Samui

Video: Koh Madsum, een verborgen eiland voor rust en romantiek

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website