Wil je ontsnappen aan de toeristische drukte? Ga dan naar Koh Lanta! Dit beeldschone tropisch eiland ligt in de Andaman Zee, in het zuiden van Thailand en heeft prachtige stranden.

De tamelijk rustige zee en de open stranden maken het een perfecte familiebestemming. Je vindt hier dan ook vooral gezinnen met kinderen en toeristen die de feestende jongeren op andere eilanden willen ontlopen.

Koh Lanta is erg geliefd onder duikers vanwege de perfecte ligging nabij een aantal van Thailand’s mooiste duikplekken. Zo kun je bijvoorbeeld een duiktrip maken naar Hin Daeng en Hin Muang, waarbij je kunt genieten van prachtig koraal en kleurrijke vissen. Of breng een bezoekje aan de Lanta orchideeënkwekerij en vlindertuin. Hier leer je meer over de orchidee en kun je verschillende vlinders spotten die Thailand rijk is.

Video: Koh Lanta

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 3 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website