Het eiland Koh Chang (Chang = Olifant) is de ultieme strandbestemming voor de echte strandliefhebber en dat op slechts 300 km van Bangkok.

Koh Chang is er vooral groen en bergachtig en heeft brede stranden. Het poederzachte witte zand en de azuurblauwe zee maken van Koh Chang een waar tropisch paradijs, vooral geschikt voor een romantisch verblijf.

Het bekendste strand van het eiland is White Sand Beach. Dit prachtige stuk strand aan de westkant van het eiland is omzoomd met bomen en kokospalmen, met op de achtergrond de glooiing van heuvels doet het er sprookjesachtig aan. Koh Chang is ook populair bij backpackers, vooral bij degene die Koh Samui te toeristisch vinden. Naast budgetaccommodaties zijn er de laatste jaren ook steeds meer luxe hotels en spa’s bijgebouwd voor de veeleisende en verwende toerist.

Op het eiland is er van alles te doen zoals duiken, snorkelen, wandeltochten, hiking, kajakken en fietsen. Een boot huren om de omringende eilanden te ontdekken is ook een aanrader. Verder zijn er een aantal uitstekende restaurantjes, veelal op of in de buurt van het strand. Het nachtleven is niet erg uitgebreid en nog volop in ontwikkeling je vindt er een aantal barretjes.

Video: Droombestemming Koh Chang

Bekijk hier de video:

Rating: 4.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website