Bounty eiland Koh Phayam

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Koh Phayam, Thailand tips
Tags: ,
24 december 2021

Één van de laatste bounty eilanden van Thailand is verstopt in de Andaman Zee aan de westkust van Thailand. Het eiland Koh Phayam is slechts 10 bij 5 kilometer groot en je kunt er vooral heel veel relaxen.

Op Koh Phayam kom je geen auto’s tegen en er worden geen luidruchtige feestjes gegeven. Een perfecte plek als je houdt van ultieme rust. Ontdek het eiland op de fiets en breng een bezoek aan haar gezellige eettentjes en verlaten stranden.

De twee belangrijkste baaien op Koh Phayam zijn Aow Yai, de Sunset Bay en Aow Khao Kwai (Buffalo bay). Beide baaien hebben lange witte stranden. Natuurlijk is dit een strandbestemming bij uitstek maar het binnenland is heeft ook genoeg te bieden. Zo kan je gaan wandelen in de heuvels, bossen en jungle. De beboste heuvels van Koh Phayam zijn het leefgebied van apen, wilde dieren en een verscheidenheid aan vogels zoals de neushoornvogel en de zeearend.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 6 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website