‘Song for the King’

Het is een hele eer om als Nederlander uitgenodigd te worden om een bijdrage te leveren bij de herdenking voor de overleden Thaise koning Bhumibol. Zo speelde Jos Muijtjens op 8 november j.l. trompet bij de begeleiding van 11 olifanten van The Royal Elephant Kraal tijdens de herdenkingsceremonie voor de koning.

Een andere Nederlander, Colin de Jong, kreeg het verzoek van advocaat Werachan om een “Song for the King” te maken. Misschien niet helemaal toevallig, omdat Colin de Jong reeds eerder banden had met de koninklijke familie. Zo werd hij persoonlijk uitgenodigd voor een party bij prinses Soamsowalee om op haar verjaardag te zingen.

Deze “Song for the King” is tot stand gekomen samen met twee collega’s uit Pattaya, Rose en troubadour Gerbrand gedurende tien dagen in de Ocean Wave Studio.

Op vrijdag 25 november 2016 zal het eerste exemplaar van deze exclusieve cd “ Song for the King” door Colin aan een van de leden van de Royal Family in het Koninklijk Paleis in Bangkok overhandigd worden.

Deze exclusieve limited cd “Song for the King” is verkrijgbaar bij alle bekende Nederlandse restaurants in Pattaya en bij de Green Parrot Restaurant in Bangkok, Soi 29 en kost slechts 200 Baht. De opbrengst van deze cd gaat naar Colin de Jong Shelter Centre Pattaya, waar jonge kinderen opgevangen worden.

Vanaf vrijdag 25 november zal het via YouTube op te zoeken zijn.

“Song for the King” by Colin Young and friends; bekend van andere songs: ”Pluk de dag” en “Rock and Roll in Pattaya”.

No votes yet.

4 gedachten over “‘Song for the King’

  1. Ik zou erg graag zien, dat deze mededeling op 25 november nogmaals geplaatst wordt.
    Dit even voor ons herinnering dat het te beluisteren is via u tube. (misschien snelkoppeling erbij?)
    Ik zou het iig erg op prijs stellen.
    Frank

    • kleine aanvulling op bovenstaande: ik ben nu namelijk niet in Thailand(pattaya) , en kan de cd dus niet kopen, vandaar mijn vraagje naar u tube verwijzing. In January ben ik weer terug in Pattaya en zal zeker proberen ergens de cd nog te bemachtigen. (als iemand mij een adresje kan geven in de buurt van Tuckom ?? zou mooi zijn. Alvast bedankt lieve vrienden, en tot snel.

  2. Cd wordt ook verkocht bij Pattaya media Group naast Tukcom en op 25 nov. zal de You Tube versie worden verstuurd.

Reacties zijn gesloten.