Rel om video Thaise Miss die kind leert snuiven

Door Redactie
Geplaatst in Bizar
Tags: ,
7 mei 2013

In Thailand is ophef ontstaan over een video op de Facebookpagina van de twintigjarige schoonheidskoningin Kwanjai Khempradu.

De dame vond het nodig om een jongetje van vijf jaar oud uit te leggen hoe je wit poeder snuift. Om welke substantie het precies gaat, is niet bekend maar het zou bijvoorbeeld ketamine kunnen zijn, een drug die veel gebruikt wordt in Thailand.

Miss

Kwanjai Khempradub, die haar hele leven al deelneemt aan Missverkiezingen, geeft het jongetje ook nog eens aanwijzingen om het poeder op de ‘juiste manier’ op te snuiven. Het poeder lijkt op Special K. Deze drug, in het westen bekend onder de naam ketamine, is erg populair in het uitgaansleven in Thailand. Een lage gesnoven dosis ketamine geeft een milde, alcoholachtige, dromerige en zweverige roes. Bij hogere doses kan het gevaarlijk zijn door de dissociatieve effecten.

Drugs

Inmiddels heeft Khempradu het filmpje van haar Facebookpagina gehaald en ze benadrukt dat het witte poeder niets meer is dan wat talkpoeder. De Thaise politie heeft een onderzoek ingesteld. In afwachting mag zij niet meer deelnemen aan missverkiezingen. Als het daadwerkelijk om een drug gaat, dan hangt haar een forse celstraf en geldboete boven het hoofd.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website