Agenda: Viering tweede lustrum NVT Pattaya met een geweldig programma!

Noteer alvast 14 januari 2015 in uw agenda want dan viert de NVT Pattaya haar tweede lustrum met een geweldig programma. 

Een voorproefje van het aanbod dat u op 14 januari kunt verwachten: o.a. een heus Angalung Orkest en een geweldige Thaise poppenshow. De muzikale hoofdmoot wordt gevormd door zangeres Athalie de Koning en haar Jazziam band die beslist niet alleen Jazz speelt.

NVT Pattaya

De Nederlandse Vereniging Thailand werd in 1941 in Bangkok opgericht en heeft daarmee de rijpe leeftijd van 73 jaar. De Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya werd op 28 oktober 2004 opgericht door en voor Nederlanders in Pattaya en omgeving. De feestelijke viering van het tweede lustrum zal plaatsvinden op woensdag 14 januari bij de Royal Varuna Yacht Club. Dit evenement is tevens onze Nieuwjaarsborrel.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt een goedgevuld programma met voor Elck wat Wils, plus een uitstekend diner-buffet.

Ambassadeur Joan Boer en zijn echtgenote Wendelmoet Boer-Schippers zijn onze eregasten. Er zijn al de nodige boekingen ontvangen. Net als voor het optreden van Sara Kroos, geldt: het aantal (tafel-)plaatsen is beperkt. De toegangsprijs is 800 Baht voor leden, en 1100 Baht voor niet-leden, waarin begrepen een uitstekend diner-buffet.

U kunt boeken bij Sieb Elzinga siebelzinga_7@hotmail.com Kaarten zijn binnenkort ook verkrijgbaar bij Tulip House en Ons Moeder.

 

No votes yet.