NVT organiseert weer de Nederlandse avond in Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
1 maart 2015

Donderdag 5 maart is het weer zover. Traditiegetrouw organiseert de Nederlandse Vereniging Thailand dan weer haar maandelijkse ontmoeting die wederom zal plaatsvinden in de gezellige tuin van restaurant Det5 aan Sukhumvit Soi 8. De avond begint om zeven uur en alles wijst erop dat het weer een geslaagde avond gaat worden.

Deze ontmoetingsavonden vormen de ideale gelegenheid voor Nederlanders om andere Nederlanders te ontmoeten en bij een smakelijk hapje en drankje bij te praten. Alle gasten krijgen natuurlijk weer een paar gratis biertjes aangeboden, geschonken door Heineken, terwijl FarmFrites weer zorgt voor heerlijke gratis Vlaamse friten. Det5 heeft daarnaast natuurlijk ook de ‘normale’ Nederlandse snacks als bitterballen, frikandellen en kroketten in de aanbieding en zal alle gasten ook nog een drankje van het huis aanbieden.

Hoewel de NVT er vanzelfsprekend is voor haar leden, zijn natuurlijk alle Nederlanders op deze avonden van harte welkom, ook diegenen die maar kort in de stad zijn. Rond acht uur zal de voorzitter weer een kort toespraakje houden met de meest recente nieuwtjes van de NVT, waarna eventuele nieuwe leden wegwijs kunnen worden gemaakt in de ins en outs van de vereniging die inmiddels al bijna driekwart eeuw bestaat. Leden die hun contributie nog niet hebben betaald, kunnen dat deze avond ook weer regelen bij de aanwezige penningmeester of ledenadministrator.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “NVT organiseert weer de Nederlandse avond in Bangkok”

  1. Anno zegt op

    Is altijd gezellig, temeer daar het gratis fust bier ook inderdaad wordt uitgedeelt en niet maar een schraal biertje , was op een andere eerdere lokatie het geval.. Leuk dat de NVT avond voor alle Nederlanders en vrienden open staat niet alleen voor leden, zal wel weer een drukke avond worden bij Det5 Soi 8, vlabij BTS Nana.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website