Van 28 februari tot en met 1 maart 2020 vindt er in Central Festival Shopping Mall de ‘Muslim and Halal Food Festival’ plaats.

Er zullen tientallen stands zijn, waar verkopers vanuit heel Thailand halal voedsel en andere heerlijke typische Moslim lekkernijen zullen aanbieden.

De Moslim gemeenschap van Pattaya kijkt naar dit evenement uit, maar het spreekt vanzelf, dat Moslims uit andere delen van Thailand en buitenlandse toeristen, al dan niet Moslim, welkom zullen zijn.

Tijdens het festival zullen ook andere culturele zaken aan de orde komen, zoals een show van prachtige traditionele Moslim gewaden. Er zullen toespraken worden gehouden door prominente Moslim leiders en de bezoekers zullen in de gelegenheid zijn kennis te maken met prominente leden van de Moslim gemeenschap.

Het doel van het festival is, volgens de organisatoren, tolerantie en begrip te kweken voor de Islam en de kracht van de Moslim gemeenschap te tonen. Bovendien wil men de rijke Moslim cultuur en de heerlijke Moslim gerechten promoten.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website