Voor motormuizen en andere liefhebbers van gemotoriseerde tweewielers is er van 11 t/m 16 april de 25-ste editie van de jaarlijks Phuket Bike Week.

Deze jubileumeditie wordt nog groter dan anders, er worden maar liefst 50.000 bezoekers uit 30 verschillende landen verwacht, die zich zullen vergapen aan meer dan 10.000 motoren in Phuket.

Tot de hoogtepunten van het evenement behoren de Motorcycle Exhibition, Bike Parades “Ride for Peace”, Custom Bike-wedstrijden, Live Entertainment, Miss Phuket Bike Week-competitie. Verder zijn er tattoo shows en een show met Amerikaanse auto’s. Naast veel muziek en optredens kan je er ook accessoires kopen voor je heilig koe.

Er wordt tijdens de Bike Week geld ingezameld kansarme kinderen en kinderopvang voor gedetineerde moeders.

Voor meer informatie en een programma, bezoek de website: www.phuketbikeweek.com

Video Phuket Bike Week

Bekijk hier de video:

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: 25-ste Phuket Bike Week van 11 t/m 16 april”

  1. Peter zegt op

    Goede planning zeg, was er geen andere datum voor dit evenement te plannen, of doen ze ook jet ski, en water scooters, al het goede komt van boven, of uit een waterpistool of emmer.

    • Rob V. zegt op

      De meeste mensen moeten werken, dan is een planning rondom Songkraan toch zo gek nog niet? Meer mensen vrij van werk, meer toeristen in de buurt (die mogelijk al dat water gegooi ook weleens een willen mijden).


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website