Multi-generatie vakantie naar Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Advertorial
Tags: , ,
25 oktober 2016

Ouders, kinderen en grootouders gaan tegenwoordig steeds vaker gezamenlijk op vakantie. Dit heeft er mee te maken dat we het allemaal drukker krijgen en dat familiebezoekjes er dan wel eens bij in schieten terwijl het toch hoog in het vaandel staat.

Door samen op vakantie te gaan kan deze ‘verloren’ tijd eens goed ingehaald worden. Een bijkomend voordeel van deze manier van reizen is dat het ook vaak een goedkopere manier van reizen is, omdat je kosten zoals een verblijf en transport kunt delen. Een ander voordeel van een generatiereis is dat ouders meer tijd hebben om er samen erop uit te gaan terwijl de grootouders tijd doorbrengen met hun kleinkinderen.De oudere generatie is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van deze trend. Indien zij niet zo vitaal zouden zijn als dat ze nu zijn, werd een verre reis een stuk lastiger.

Green Wood Travel merkt dat deze trend al een paar jaar gaande is. Verschillende families hebben wij al een glimlach op hun gezicht bezorgd door voor hen een multi-generatie vakantie te verzorgen. Om alvast een idee te geven hoe zo’n reis ingevuld kan worden, volgen hieronder wat suggesties:

Kanchanaburi, misschien zegt deze naam de oudere generatie wel iets. De ‘Dead Railway’, de brug over de River Kwai, de Hell Fire Pass en de Erawan watervallen waar je ook nog eens kunt zwemmen. In Kanchanaburi kan de jongere generatie ook nog iets leren over de verschrikkelijke gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld tijdens de WO2. Een ideale manier om te reizen is met een minibus met een chauffeur!

Chiang Mai is een bestemming in het noorden van Thailand die vooral bezocht wordt vanwege de prachtige natuur. Een wandeling door dit groene Himalaya gebied is indrukwekkend, maar wat dacht je van olifanten rijden door het oerwoud? Dit is bij uitstek geschikt voor iedereen. Mochten jullie even wat meer behoefte hebben aan mannen of vrouwen onder elkaar, dan is deze kookworkshop voor de vrouwen & kids en deze zipline-tocht voor de mannen & kids zeker de moeite waard.

Afsluiten op het strand is altijd een goed idee. Bij Green Wood Travel hebben wij honderden resorts op zonnige bestemmingen die ideaal geschikt zijn voor multi-generatie vakanties. Huur een paar bungalows naast elkaar voor maximale privé voor de familie, maar toch iedereen in de buurt. Een mooie boottocht is ook een aanrader. Wie weet spotten jullie onderweg nog wel roze dolfijnen, Terwijl de oudere generatie heerlijk kan relaxen op het dek, kan de jonge generatie de onderwaterwereld bekijken tijdens het snorkelen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat u adviseren door onze professionele tour-coördinators.
Bel ons gratis op 070 250 0062 en/of neem een kijkje op onze website.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website