Voor MICE-organisatoren, bedrijven of (particuliere) instellingen is Green Wood Travel dè reispartner voor Thailand. Los van de enorme veelzijdigheid van het land, hebben wij alle kennis in huis voor een op maat gemaakte groepsreis of incentive. Inclusief vluchten, transfers, hotels en activiteiten. En desgewenst met uw eigen (merk)accenten.

Zakelijke reizen en incentives

Green Wood Travel begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste spirit op het werk te hebben. Is de drive uit uw business of wilt u juist uw medewerkers belonen voor een uitzonderlijke prestatie? Een incentive is altijd een goede oplossing. Green Wood Travel is gespecialiseerd in het organiseren van uiteenlopende zakelijke groepsreizen en incentives zodat ú zich op de inhoud en de medewerkers of relaties kunt richten.

Ook het verzorgen van passende locaties voor seminars, vergaderingen, meetings, congressen en events is bij Green Wood Travel in deskundige handen.

Verenigingen

Als vereniging is het soms nodig om even lekker te ontspannen met zijn allen. Vaak is het voor de organisatoren juist een periode van veel stress. In Thailand bieden we reizen voor groepen met uiteenlopende achtergronden, doelen of samenstelling; actief, avontuurlijk, relaxed, scherp budget, luxe en van enkele tientallen tot honderd of meer. Green Wood Travel helpt u graag met het adviseren en plannen.

Green Wood Travel organiseerde al vele succesvolle reizen voor allerlei soorten verenigingen, zoals studentenverenigingen, sportverengingen, maar ook voor klaverjasverengingen. Het aanbod van Green Wood Travel is zo divers dat er in elk geval een precies passende reis wordt aangeboden. Op maat naar úw wensen.

Referenties

Green Wood Travel is thuis in Thailand. Op ons kantoor in Bangkok, onder Nederlands management, werken zo’n 20 deskundige reisspecialisten aan mooie en bijzondere reisprogramma’s. Veelal volledig op maat gesneden en in nauw overleg met onze Nederlandse en Belgische klanten.

Wilt u weten wat onze relaties en klanten van Green Wood Travel vinden? We delen graag onze referenties. Voor het plannen van uw speciale groepsreis of andere informatie zijn we bereikbaar via:

E-mail: info@greenwoodtravel.nl (beantwoording binnen 24 uur)
Telefoon: 070-250 0062 (bereikbaar tot 13.00 uur Nederlandse tijd en tegen lokaal tarief).

Sawasdee krap, welkom, in Thailand!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website