Green Wood Travel breidt Laos aanbod aanzienlijk uit

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Advertorial
Tags: ,
11 mei 2016

Green Wood Travel is niet alleen een goede bekende voor reizigers in Thailand. Ook vakantiegangers die onafhankelijk door Vietnam of Laos willen reizen, maar toch niet alles zelf willen uitzoeken, kunnen bij de reisspecialist in Bangkok terecht. Vooral Laos staat op dit moment in de schijnwerpers.

Het aanbod van zo’n twintig kortere of langere tours en tochten door Laos is vernieuwd en wordt de komende tijd nog uitgebreid. Die tours zijn los van elkaar te boeken of staan in perfecte verbinding met elkaar.

Nieuw is de achtdaagse reis ‘Het Hart van Laos’. Ontdek de miniatuur Boeddha’s en gouden stoepa van hoofdstad Vientiane, bewonder de kalkstenen bergruggen van Vang Vieng en onderga de magie van het eeuwenoude Luang Prabang. Eenmaal daar aangekomen zijn er nieuwe mogelijkheden. Onderzoek de omgeving van de historische stad of stap op een boot voor een tweedaagse riviercruise naar Huay Xay aan de grens met Thailand. Ga lekker zitten en laat het afwisselende landschap aan je voorbij trekken: jungle, bergen, teakplantages, Boeddhistische tempeltjes en whisky distilleerderijen.

Meer informatie over de kleurrijke culturele en historische tours door Laos vind je op www.greenwoodtravel.nl


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website