Thailandblog Zeurdag (herinnering)

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags:
30 september 2015

Het loopt niet echt storm met de zeurberichten, bestemd voor de Thailandblog Zeurdag. Hebben we dan echt niets om over te zeuren?

Lees verder…

Thailand staat op plaats 44 als het gaat om de 53 rijkste landen ter wereld. Dat bleek dinsdag uit het nieuwste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz. Daarin worden het vermogen en de schulden van huishoudens in 53 landen geanalyseerd.

Lees verder…

Agenda: “Burgeroorlog” in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , , ,
30 september 2015

Het aanstaande weekend vindt buiten Central World in Bangkok een Amerikaanse Food, Fun and Family Fair plaats, georganiseerd door de Amerikaanse Ambassade. Het hoogtepunt is de slag, die 10 in Bangkok bekende Burger Kings zullen voeren om de gunst van de consument.

Lees verder…

Thailand visum: Ik kan geen derde borderrun maken, hoe kan dat?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
30 september 2015

Ik ben op 29 mei 2015 naar Savanaket geweest voor een toeristenvisum met 3 entree’s voor Thailand. 31 mei terug naar Thailand was de eerste intree. 29 juni Chong Chom border de tweede entree. Ik ben 25 sept naar immigratieoffice gegaan voor 30 dagen. Ik dacht dan ga ik 25 oktober naar de grens voor de derde entree 60 dagen. Maar nu komt het. De dame bij de immigration office vertelde mij dat mijn visum niet meer geldig is.

Lees verder…

Lezersvraag: Gaan bejaarde Thai gaandeweg minder pittig eten?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 september 2015

Ik ben culinair journalist voor o.a. de Volkskrant. Onlangs vertelde eigenaar van restaurant Sangkron in Amsterdam mij terloops dat bejaarde mensen in Thailand gaandeweg minder pittig gaan eten. Dat maakte me nieuwsgierig, maar ik kan er nergens bevestiging van vinden.

Lees verder…

Lezersvraag: Reisplan Koh Chang, tips/advies gevraagd

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 september 2015

Ik wil van Chiang Mai naar Koh Chang, heb begrepen dat vliegen naar Bangkok beste en snelste optie is. Hoe vanaf DM Airport snel naar Koh Chang en wat gaat mij dat kosten (2 personen)?

Lees verder…

Premier Prayut, die in de VS is voor Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, heeft VN secretaris-generaal Ban Ki-moon verzekerd dat zijn regering vasthoudt aan de routekaart op weg naar democratie in 2017.

Lees verder…

Het Silom zakencentrum in Bangkok Thailand heeft de hoogste grondprijs van het. Een vierkante wah* land kost er een miljoen baht. Het Ratchadamri gebied komt met 900.000 baht per vierkante wah op een tweede plaats.

Lees verder…

Autohuur in Thailand

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Thailand tips, Verkeer en vervoer
Tags: ,
29 september 2015

Het is mogelijk, zoals in veel andere landen, om in Thailand een auto te huren. Toch zijn een paar tips wel belangrijk om te weten.

Lees verder…

Je kan nog voor een bodemprijs naar Bangkok vliegen met Swiss. Je vertrekt eerst van Amsterdam naar Zurich daar stap je over en je vliegt vervolgens rechtstreeks naar Bangkok. Nog meer goed nieuws: het gaat hier om een jaarticket!

Lees verder…

In januari is het de bedoeling dat ik met mijn vriendin vanuit Bangkok naar Amsterdam vliegt. Nu zie ik op allerlei Nederlandse vliegticketsites dat het veel duurder is om vanuit Bangkok naar Amsterdam te vliegen dan andersom. Is het goedkoper om vanuit Thailand te boeken en wat zijn goede booking sites?

Lees verder…

De Mixx Discotheque in Bangkok (er is ook een Mixx Discotheque in Pattaya) is in 2012 en 2013 gekozen tot de beste nachtclub van Thailand (True Vision Best of Thailand Awards).

Lees verder…

Lezersvraag: All-risk autoverzekering in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
29 september 2015

Als ik een nieuwe auto koop in Thailand en daar een all risk verzekering bij neem is dat dan met rechtsbijstand en inzittende verzekering of moet ik deze apart afsluiten. En als ik deze apart moet afsluiten hoe heten ze dan in het Thais?

Lees verder…

Vier jongens en een meisje van 5 tot 8 jaar werden gisteren in koelen bloede gedood door een 22-jarige man in het dorp Ban Ton Choke in district Chai Prakarn van de noordelijke provincie Chiang Mai.

Lees verder…

Bangkok Post besteed vandaag op de voorpagina veel aandacht aan het bezoek van premier Prayut aan de VS. Woensdag spreekt Prayut voor de Algemene Vergadering van de VN.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website