16 april was de laatste keer dat ik met het meisje uit Naklua had afgesproken. Dat was de derde keer geweest en voor een butterfly zoals ik is dat tamelijk uitzonderlijk. Er is dan beslist een speciaal plekje in mijn hart voor zo iemand gereserveerd.

Lees verder…

Op verschillende sociale media, waaronder Facebook, verschenen maandag foto’s van een vrouw die orale seks lijkt te geven aan een Aziatische man in een populaire disco in Pattaya’s Walking Street. De naam van de disco wordt op verzoek van de politie niet genoemd.

Lees verder…

Een 26-jarige Duitse toeriste werd zondagavond gevonden nadat zij zich had opgehangen aan een boom op Koh Phi Phi.

Lees verder…

Allemaal beestjes

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Dengue - knokkelkoorts, Gezondheid, Leven in Thailand, Malaria
Tags: , ,
30 juni 2015

Voor de hier permanent verblijvende landgenoten, maar ook de vele Nederlanders op vakantie in dit prachtige koninkrijk, is het nuttig om eens wat meer te weten van tropische ziektes. De symptomen en infecties van een waaier aan veelal beroerde ziektes wordt bij terugkeer in het goede vaderland dikwijls niet herkend, en als een griepje afgedaan. Soms met dodelijke afloop

Lees verder…

Nu is het tijd geworden om je tickets naar Thailand te kopen. Turkish Airlines heeft een uitstekende vroegboekactie naar Bangkok.

Lees verder…

Lezersvraag: Van Bangkok doorvliegen naar Chiang Mai

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
30 juni 2015

Wij komen aan op 13 juli in Bangkok en willen graag ineens doorvliegen naar Chiang Mai. Boek ik deze vlucht best op voorhand of pas ter plaatse op de luchthaven als we landen? Kwestie van vertraging ed…

Lees verder…

Daar ik sowieso in Thailand ga wonen in 2017 omdat ik dan op pensioen ben, zou ik zeer graag al mijn werkgereedschap mee willen nemen naar de omgeving ROI – et.

Lees verder…

Landbouworganisaties hebben de regering gevraagd om meer te doen voor boeren die in de problemen zijn gekomen door de aanhoudende droogte in 31 provincies in Thailand.

Lees verder…

Wil jij in de nazomer nog even weg naar Thailand? Dan kan dat spotgoedkoop bij Ukranian Airlines, een partner van KLM.

Lees verder…

Auto (laten) wassen in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
29 juni 2015

Tijdens de vorige week gehouden Auto Salon in Bangkok werd een nieuwe methode van auto wassen geintroduceerd. Het was nog maar een begin, maar als deze trend zich voortzet, krijg ik er wellicht weer wat plezier in om mijn auto te laten wassen.

Lees verder…

Lezersinzending: Euro krijgt klappen in Azië!

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
29 juni 2015

Ik hoor veel geklaag over de koers, waarde Baht. Maar ik hoor nooit iemand over de Griekse affaire. De euro heeft de eerste flinke tikken te pakken, zo meldt Reuters na opening van de nieuwe handelsweek in Azië en Australië.

Lees verder…

Wij zijn van plan om de Honda Forza aan te schaffen, en daarmee in onze weekende en vakanties er op uit te trekken. Heeft er iemand ervaring met deze scooter/motor?

Lees verder…

Wij gaan met onze kinderen naar Thailand over 2 weken, ik heb een hotel in Ban Kaeng Raboet geboekt en in Khao Lak. Nu is mijn vraag hoe gaan we hier het beste naar toekomen? Ik kom er niet uit.

Lees verder…

Een 39-jarige Russische man is overleden nadat hij zwaar gewond gevonden werd in een hotel in Pattaya op vrijdagavond, aldus de politie.

Lees verder…

Volgens een vergelijkend rapport van de World Economic Forum zou Spanje het beste land voor toeristen zijn. Thailand staat pas op plaats 35.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website