Een selectie uit het belangrijkste Thaise nieuws van vandaag, met onder andere:
– Prayut: artikel 44 inzetten tegen problemen in luchtvaartsector
– Ook China komt met landingsverbod nieuwe vluchten uit Thailand
– Film Fast and Furious 7 toch in Thaise bioscopen
– Prayut beloofd artikel 44 alleen constructief in te zetten
– Thai krijgen kortingen tot 50% op hotels in Pattaya

Lees verder…

Het is behoorlijk mis met de vliegveiligheid van Thaise luchtvaartmaatschappijen. De ICAO (International Civil Aviation Organisation) luidde recentelijk de noodklok over de veiligheid van de luchtvaart in Thailand, met als gevolg dat er wellicht restricties komen op (nieuwe) internationale vluchten.

Lees verder…

Lange tijd was een Wifi-verbinding in het vliegtuig een utopie, maar een groeiend aantal vliegmaatschappijen rusten hun vliegtuigen nu uit met Wifi-spots zodat je verbonden blijft met de rest van de wereld. Ontdek welke vliegmaatschappijen Wifi aan boord van hun vliegtuigen aanbieden.

Lees verder…

Sinds een maand of vier is de Euro aan het dalen. Met deze beweging naar beneden, is kennelijk ook het humeur onder een groot aantal gepensioneerden gedaald. Er wordt steen en been geklaagd en gemopperd. Het is bijna altijd de schuld van de Nederlandse overheid, kortom Calimero-gedrag: “Zij zijn groot en ik is klein en da’s niet eerlijk!”.

Lees verder…

Met de start van de zomerdienstregeling verwelkomt Schiphol een aantal nieuwe luchtvaartmaatschappijen en voegt nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk. Daarnaast wordt er op verschillende routes frequenter gevlogen. De zomerdienstregeling loopt van zondag 29 maart tot en met zaterdag 24 oktober 2015.

Lees verder…

Lezersvraag: Wanneer is het Flower Festival in Chiang Mai?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
31 maart 2015

Ik wil samen met m’n vrouw in februari 2016 naar thailand komen. Graag zouden we het Flower festival in Chiang Mai bezoeken, en dit in onze reis opnemen.

Lees verder…

Er bereiken ons berichten van Thaise vrienden uit Hua Hin en Cha Am dat vanaf 18 maart ligstoelen op Thaise stranden verboden zijn. Kunt U dat verhaal relativeren?

Lees verder…

Een selectie uit het belangrijkste Thaise nieuws van vandaag, met onder andere:
– Mensenrechtencommissaris waarschuwt: artikel 44 is slecht idee
– Politie dringt aan op intensivering bestrijding mensenhandel
– Ouders let op je kroost: Dagelijks verdrinken er 4 kinderen!
– Ook 2015 zal verliesgevend zijn voor THAI Airways
– Eind van het jaar 4G netwerk in Thailand

Lees verder…

Te koop van Nederlandse eigenaar: Een prachtige in nieuwstaat verkerende Toyota Fortuner TRD met vele opties!

Lees verder…

In een flits zag ik hem staan. Een treurige, oude olifant aan de ketting. Onrustig hinkend van de ene kolossale poot op de andere. Boos? Of sterker nog, misschien wel agressief, omdat het volgende kunstje alweer wachtte.

Lees verder…

Ben 78 jaar oud en woon al 9 jaar in Thailand. Ik ben uitgeschreven in Nederland derhalve niet belastingplichtig. Heb ook nooit enig contact met welke overheidsinstelling dan ook, behalve met de SVB die af en toe een mededeling stuurt of het formulier voor bewijs van leven om in te vullen. Tot vorig jaar mei ik een brief ontving van diezelfde SVB waarin werd vermeld dat de belastingdienst beslag had gelegd op mijn AOW i.v.m. een openstaande schuld.

Lees verder…

Heb al regelmatig wat gelezen hier over Thaise sim kaart. Nu heb ik afgelopen januari mijn true move sim kaart laten registreren en ben inmiddels weer terug in Nederland.

Lees verder…

Een selectie uit het belangrijkste Thaise nieuws van vandaag, met onder andere:
– Opiniepeiling CDC: Thaise volk zou nieuwe grondwet steunen
– Artikel 44 geeft dictatoriale macht aan Prayut en daarom gevaarlijk
– Thaise vrouw (38) verdrinkt na kapseizen boot op Chao Phraya
– Ondernemers in Chiang Rai afgeperst door de politie
– Naam van het eiland Koh Tachai zal niet worden aangepast

Lees verder…

Terugkomend op het verminderde inkomen, we zouden misschien meer georganiseerd moeten optreden. Niet alleen met de mensen in Thailand maar ook expats in andere landen. Want we worden echt flink gepakt!

Lees verder…

Wanneer je in Thailand woont of er op vakantie gaat, kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Eén op de vijf Nederlanders maakt iets vervelends mee op vakantie. Voorbeelden hier van zijn onder andere: ziekte, ongeval, diefstal, geweld of vermissing.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website