Op de laatste dag heeft een vriend een meisje meegenomen naar het hotel, echter hij moest bijbetalen omdat het meisje ook op zijn kamer sliep. Is dit normaal in Thailand?

Lees verder…

Woning aangeboden: Ter overname leasecontract huis in Jomtien

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Vastgoed
Tags: ,
30 september 2014

Wij zoeken iemand die bereid is ons leasecontract van de woning over te nemen. We hebben een groot huis aan de Thepprasitroad te Jomtien.

Lees verder…

Nederlanders graag actief tijdens de vakantie

Door Redactie
Geplaatst in Onderzoek
Tags: ,
30 september 2014

Hoe vierde Nederland de vakantie en zijn we met z’n allen juist passief of actief tijdens onze welverdiende vrije tijd? Uit een onderzoek blijkt vooral het laatste, Nederlandse vakantiegangers geven de voorkeur aan een actieve vakantie.

Lees verder…

Ik ben iemand met chronische lage rugpijn. Eind vorig jaar was ik o.a. in Bangkok waar ik in het tempelcomplex Wat Pho een speciale massage kreeg in het daar gevestigde opleidingscentrum voor allerhande manuele therapieën.

Lees verder…

Lezersvraag: Waarom zijn er geen haaien in de zee bij Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 september 2014

Hoe komt het dat er in Thailand geen haaien zijn, of althans geen gevaarlijke haaien rondzwemmen en al zeker ‘eigenlijk nooit’ haaienaanvallen plaatsvinden?

Lees verder…

Polsbandje voor toeristen in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags:
30 september 2014

Thailand wil toeristen een polsbandje geven. Zo kunnen mensen snel worden geïdentificeerd als ze in de problemen zijn geraakt.

Lees verder…

Lezersvraag: Wie heeft ervaring met 365sport.tv in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 september 2014

Heeft er iemand ervaring met 365sport.tv? Dit is een sportzender met voetbal en sport uit alle landen. Op hun website staat hoe je kan betalen en dat dit ook mogelijk is bij de 7-Eleven.

Lees verder…

Lezersvraag: Moet ik een grote som contant geld aanmelden bij de Thaise douane?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 september 2014

Ik ben voornemens een condominium te gaan kopen. Geld via een banktransfer is niet gunstig. Ik wil het cash meenemen uit Nederland.

Lees verder…

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Man vecht met beer; honderd hechtingen en gebroken neus
• Prayut slikt voorspelling over zuidelijk geweld in
• Suvarnabhumi zet haast achter bouw tweede terminal

Lees verder…

De Nationale Hervormingsraad, die in de maak is, krijgt kritiek en lof. De namen van de 250 leden zijn uitgelekt en dat is koren op de molen van Bangkok Post om eens flink uit te pakken.

Lees verder…

Hartziektes in opmars

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand, Uitgelicht
Tags:
30 september 2014

Gisteren was World Heart Day, maar het was geen feestdag. Hart- en vaatziektes zijn in opmars in Thailand. Het ministerie van Volksgezondheid roept de bevolking op minimaal 30 minuten per dag oefeningen te doen en minder zoet, zout en vet te eten.

Lees verder…

Onder grote belangstelling en in een uitstekende sfeer heeft de Nederlandse ambassadeur in Thailand, Z.E. Joan Boer het nieuwe verenigingsjaar van de NVT Hua Hin/ Cha Am geopend. Hij deed dat door met zijn charmante echtgenote Wendelmoet als eerste op te scheppen van het buffet dat het bestuur van de NVT de massaal opgekomen leden aanbood.

Lees verder…

Naast een negendaags dieet zonder vlees, gaat het er behoorlijk pijnlijk aan toe in Phuket. Aanhangers van het Chinese Bang Neow Shrine laten zich tijdens de processie doorboren met messen, pistolen en zwaarden en prikken naalden door hun huid of voeren andere pijnlijke handelingen uit.

Lees verder…

Feest in het Thaise kamp in Incheon en feest aan het thuisfront: Thailand is doorgedrongen tot de top-10 in de medaillelijst van de Asian Games in Incheon (Zuid-Korea). Maar er zijn ook minpuntjes: de meeste atleten stellen teleur. ‘Thailand heeft te veel atleten naar de Spelen gestuurd’, vindt delegatiechef Thana Chaiprasit.

Lees verder…

Ik ben afgelopen zomer met vakantie geweest in Thailand. Tijdens deze vakantie heb ik iemand ontmoet met wie ik het goed kon vinden (een gewone normale vriendschap zonder bijzondere bedoelingen of motieven) en we beloofden elkaar om via FB contact te houden.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website