Londen is de populairste toeristenstad ter wereld, althans volgens de Global Destination Cities Index van MasterCard. De Thaise hoofdstad Bangkok zakt terug naar de tweede plaats door de politieke onrust.

Lees verder…

Lezersvraag: Waar kan ik graszaad en onkruidverdelger kopen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
31 juli 2014

Wie weet het waar in Thailand ik onkruidverdelger voor gras kan kopen en graszaad, want ik kan het nergens vinden?

Lees verder…

Deze week werden wij door de NL vereniging Hua Hin/Chaam gewezen op een mededeling van de Immigration dat ieder (toerist, expat) voortaan het paspoort bij zich dient te hebben.

Lees verder…

Lezersvraag: Zijn er in Hua Hin elektrische fietsen te huur?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
31 juli 2014

Wij gaan volgend jaar voor 6 weken naar Hua Hin. Kan iemand mij vertellen of je ook elektrische fietsen kan huren in Hua Hin? Graag met adres als ze eventueel te huur zijn.

Lees verder…

Nieuws uit Thailand – 31 juli 2014

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
31 juli 2014

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Evacuatie Thais uit Libië vertraagd door visumproblemen
• Ontwikkeling anti-dengue vaccin schiet op
• Tante dwingt nichtje (5) eigen braaksel te eten

Lees verder…

Rechercheurs en soldaten hebben gisteren in een undercoveroperatie een generaal-majoor en vier burgers aangehouden, die verdacht worden van afpersing van kooplui in Patpong.

Lees verder…

Ingezonden: Na 7 jaar Thailand terug naar Nederland

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
31 juli 2014

Na een verblijf van ruim 7 jaar in Thailand de koek op om maar in het Nederlands te blijven. Ben ingetreden in Wat Sanghathan in maart 2007 als een Thaise Non, daar met tussenpozen ruim 5 jaar geleefd. Met veel ups en ook downs. Heb daar Sinterklaas gespeeld en alles weggegeven.

Lees verder…

Huiselijk geweld is in Thailand een privé aangelegenheid, je hangt de vuile was niet buiten, de vrouw zal het er wel naar gemaakt hebben. Dit schrijft Bangkok Post columniste Sanitsuda Ekachai naar aanleiding van de mishandeling van een actrice door haar echtgenoot.

Lees verder…

Graag had ik even geweten wat 1 rai landbouwgrond gemiddeld kost in de regio van Kalasin (weet persoonlijk ook dat dit als buitenlander niet kan enkel via leasing of use fruckt of via je Thaise echtgenote).

Lees verder…

Mijn vriend en ik gaan in december voor het eerst naar Thailand en hebben tot nu toe alleen de tickets geboekt. Wij zijn ook in Thailand tijdens de kerst en oud & nieuw en hier heb ik wat vragen over.

Lees verder…

Waarom zijn de Europese producten zo duur hier in Thailand? Want als men Europees wil blijven eten ben je een vermogen kwijt.

Lees verder…

Klopt het dat je voor een jaarvisum met verlenging van steeds 3 maanden, het triple entry, nu 3 extra documenten moet aanleveren, een medische verklaring, een bewijs van goed gedrag en registratiebewijs, alles in het engels?

Lees verder…

Lezersvraag: Komt Thailand ook met sancties tegen Rusland?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 juli 2014

Nu the USA (en ook Europa ) steeds verdergaande sancties en inreis verboden gaat invoeren komt bij mij de vraag op in hoeverre Thailand als belangrijke bondgenoot van de USA dezelfde verscherpte toegang zal gaan invoeren en eventueel gaat uitbreiden naar een andere visum regeling voor Russen?

Lees verder…

Wie het Thaise nieuws volgt leest het regelmatig, westerse mannen die gedrogeerd en beroofd zijn door een bargirl of ladyboy. Het overkomt vooral degene die dronken of naïef zijn.

Lees verder…

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Sprookjeshuwelijk actrice Janie en miljonair Ae op de klippen
• Grote oogst aan wapens, drugs en illegaal gekapt hout
• Filmcriticus Bangkok Post krijgt Franse onderscheiding

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website